Burası sohbet bölümü olduğundan buraya yazmanın en doğrusu olcağına inandım.
İk hata bende konu başlığı AÇILIR MENÜ desek daha doğru olur galiba
Evet yaklaşık 1 aydır HEADER daüzerine gelince açılan kategori - özel ürün vs. yapmaya çalışıyorum deneme yanıla yöntemi ile denemediğim yol kalmadı burda iyi niyetle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da oldu asla inkar edemem ama olmadı biyere kadar gelip tıkanıyorum
Ricam şu arkadaş allah için biri şu aşşağıdaki soruya net cevap verebilirmi
Kullandığım tema Default2free çünkü onda klonlanmış modül var ..
SORU:Catalog/controller/common/header.php içine yapıştıracağım Özel ürünler - en yeni ürünler yani (bestseller2 - special2 ) modülünün işlev kodu nedir.
Kızan arkadaşlar evet çıkcaktır ama bilmmemek değildir ayıp olan.Azimle hevesle kendimce biyere varmıya çalışıyorum ne yapıyım
Her kese saygılar
iyi çalışmalar
İk hata bende konu başlığı AÇILIR MENÜ desek daha doğru olur galiba
Evet yaklaşık 1 aydır HEADER daüzerine gelince açılan kategori - özel ürün vs. yapmaya çalışıyorum deneme yanıla yöntemi ile denemediğim yol kalmadı burda iyi niyetle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da oldu asla inkar edemem ama olmadı biyere kadar gelip tıkanıyorum
Ricam şu arkadaş allah için biri şu aşşağıdaki soruya net cevap verebilirmi
Kullandığım tema Default2free çünkü onda klonlanmış modül var ..
SORU:Catalog/controller/common/header.php içine yapıştıracağım Özel ürünler - en yeni ürünler yani (bestseller2 - special2 ) modülünün işlev kodu nedir.
Kızan arkadaşlar evet çıkcaktır ama bilmmemek değildir ayıp olan.Azimle hevesle kendimce biyere varmıya çalışıyorum ne yapıyım
Her kese saygılar
iyi çalışmalar