Gittididiyor Modulu Yapılabilinirmi ?

kosebey

OpenCart-TR
Opencart için ebay modulu gördüm. Aynı modül sistemi gittigidiyor a uyarlayabilecek arkadaş var mı. Paralı satarsa baya iş görür zira sanal posdan kurtaracak.

Yada abartı ürün olmayan siteler için Sepete ekle yanına Gittgidiyordan Satın Al Tuşu Koyulabilinirmi. Tüm ürünlere eklenmemesi gerekiyor sadece gitti gidiyordakilerde olacak.

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Gitti gidiyor modülü yapılabilir ama uğraşmak lazım.. ancak gitti gidiyor dan al butonu koymak basit....db ye eklenecek bir tablo ve ürün ekleme sayfasına eklenecek bir input ve ürün detay bölümüne eklenecek bir buton ve bunlar arasındaki php ve mysql baglantısı...yada ürün detay bölümünde kullanılmayan bir bölümü editleyerek te yapılabilir..

kosebey

OpenCart-TR
Abi gittigidiyor modülü yapan parayı kaldıracak :)

Thunder

OpenCart-TR
bende GG de 2 senedir dükkan sahibiyim, bayadır php ile uğraşmıyorum ama biraz vaktim olsa 1-2 saatte yapabilirim bu modülü.. fakat yapmak ve kullanmak istemem çünkü GG ye %10 komisyon vermekten sıkıldım, zaten bu sistemide GG den kurtulmak için kurdum. ama sen yap biz parasıyla alalım diyen varsa yapar sisteminize kurarım.

beurer

OpenCart-TR
gittigidiyor modülü dediğiniz nedir biraz açıklarmısınız

kosebey

OpenCart-TR
kredi kartı ile taksitli al seçeneğine basınca gittigidiyordaki ürün sayfasına geçicek oradan taksitli olarak alabilecekler

beurer

OpenCart-TR
Peki gittigidiyor dan alışveriş sonrası dönüş yapacakmı siteye veya örnek kod varmı elinizde ,

yok eğer sadece ödeme aşamasında taksitli seçip onayladığında gitti gidiyorda ürün sayfası açılacaksa hallederim problem değil