Fiyat Hesaplama

Rapoloji

OpenCart-TR
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar ben tekstil baskı ürünleri satıyorum baskı boyutlarımız a3 a4 ve a5. hepsinin birim fiyatı farklı ve objedeki renk sayısına görede fiyat değişiyor ve adede göre de değişiyor. Bir fiyat hesaplama modülü yada programı var mıdır bildiğiniz ? Yani ben müşteriye seçtireceğim orda A4 diye adedini girecek yan tarafına onun yanından renk adedi seçecek objede kaç renk varsa ona göre yanda benim girdiğim fiyatlarıma göre fiyatı çıkacak ???
 

Rapoloji

OpenCart-TR
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
mehmetsadri' Alıntı:
Ürünleri girerken seçeneklerden istediğin şekil/ebat/boy vs gibi giriyorsun ya orada o şekil/ebat/boy vs'nin fiyatını sana soruyor ona göre fiyatlandırma yaparsın müşteri seçtiği zaman o fiyata otomatikman eklenmiş olur ve KDV ilavesi falan eklenir senin başka bir eklenti yapmana gerek yoktur.

arkadaşım cevabın için teşekkür ederim fakat galiba yanlış anlattım ya da yanlış anladın beni.. Belli bir profil yok elimde. amb boyutu mesela 9x6 bir boyut ve opencart logosu basılcak mesela adam özel baskı isticek benden. bunu fiyat olarak site üzerinde kendi hesaplaması lazım seçip amblem i yanından adedini ve yanından da renk adedini yazarak benim birim fiyata yazdıqm fiyatlarla toplam fiyat en sonda çıkacak..
 
Üst