admin panelde siparişleri göremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onselder

OpenCart-TR
Arkadaşlar verilen siparişleri admin panelinde siparişler bölümünde göremiyorum. Bugün mailime 3 sipariş geldi fakat admib paneldeki siparişler böülümünde görünmüyor. Kendi siteme üyeyim. Ben alışveriş yaptığımda admin panelde görebiliyorum. Müşteriler yaptığında görünmüyot. üyelikte, ürün siparişinde, hiçbir sorun yok maille uyarı olarak bana siparişler geliyor fakat Admin panelinde siparişleri görmek istediğimde siparişler görünmüyor.

Hata Günlükleri Çıktısı:

2011-04-13 6:42:26 - PHP Warning: unlink(/home/******/public_html/system/cache/cache.category.0.1.0.1302632969) [<a href='function.unlink'>function.unlink</a>]: No such file or directory in /home/******/public_html/system/library/cache.php on line 14
2011-04-13 6:42:26 - PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/******/public_html/index.php:92) in /home/******/public_html/system/library/session.php on line 11
2011-04-13 6:42:26 - PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/******/public_html/index.php:92) in /home/******/public_html/system/library/session.php on line 11
2011-04-13 6:42:26 - PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/******/public_html/index.php:92) in /home/******/public_html/index.php on line 173
2011-04-13 6:42:26 - PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/******/public_html/index.php:92) in /home/******/public_html/system/library/currency.php on line 45

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...