8 banka sanal pos (kurmaya yardım edene dosyaları vericem)

bluetouch

OpenCart-TR
8 banka sanal pos (kurmaya yardım edene dosyaları vericem)

önceden kuruyordum askere gittim geldim unutumusum yapmaya yapmaya yardımcı olan arkadassa eksiksiz tüm dosyaları ücretsiz göndericem..

fsmfsm

OpenCart-TR
yardımcı olayım...kullandığın oc sürüm nedir ?

Dosyaları vermene gerek yok...Web adresin nedir.SSL aldınmı? win hostmu linux hostmu kullanıyorsun...Detaylandırısan bir iki saate kurmuş oluruz...

bluetouch

OpenCart-TR
ssl var evet linux host kullanıyorum versiyon farketmez ama en guncel olan versıyona kurabılırsek çok sevınırım, dilerseniz tncrclk87@gmail.com mail adresım google talk üzerinden konuşalım çok sevındirdiniz benı çok tesekkur ederım sımdıdıen

necati_1

OpenCart-TR
Bana da yardımcı olursanız sevinirim. Ben de sanal pos modülüne ihtiyacım var.

Saygılarımla

0pencartmaster

OpenCart-TR
Web sitesi
www.opencartmaster.com
Merhaba sevgili opencart kullanıcıları muhtemelen elimdeki modülü kullanan birçok arkadaş var ama sistemdeki bir sürü hatanın farkındalarmı bilmiyorum uzun süren bir çalışmanın ardından tamamen sorunsuz hale getirdiğim bu opencart sanal pos modülünü sizlere sunuyorum.

Modül Özellikleri :
Admin Panelden Güncellenebilir,
Taksit Modülü Mevcuttur,
Her Banka İçin Ayrı Taksit Seçeneği Girebilirsiniz,
Her Bankanın Sanal Pos Modellerini Desteklemektedir,
Tüm Bankanın Sanal Posu Mevcuttur.

Giderilen Hatalar :

Taksit seçildiğinde ödeme sayfasındaki ürün listesi güncellenmiyordu - sorun giderildi ...
Diğer bankalar seçildiğinde ödeme sayfasındaki ürün listesi güncellenmiyordu en son tıklanan taksıt fıyatı uzerınden cekım ıslemı yapıyordu - sorun giderildi ...
Taksit seçildikten sonra müşteri ödeme yaptıgında sipariş listesindeki fiyatla sipariş detayındaki fiyatlar arasında fark çıkıyordu - sorun giderildi ...
Sipariş iptal edildiğinde yada vazgeçildiğinde sepette taksit seçeneğini silmiyordu - sorun giderildi ... vs vs
açıkçası şu anda sorunsuz çalışıyor aşağıdaki linklerden gereklı testlerı yapabılırsınız...

Demo
Kullanıcı Adı : test@test.com
Şifre : test

Admin Demo
Admin K.Adı : demo
Şifre : demo

Detaylı bilgi için pm veya e-mail göndermeniz yeterlidir...

Opencart Modülleri ve Tüm Bankaların Sanal Pos Modülleri
Opencart Master
info@opencartmaster.com