1.5.4.1 için ödeme sayfama bir yardım!!

mummybks

OpenCart-TR
s.a arkadaşlar öncelikle bu konuyu 2 gündür araştırıyorum bütün konuları okuduğumu sanıyorum fakat yinede halledemedim.

ödemede 5. adımımda mesafeli satış sözleşmesi linki var ben bu bölmün içine sözleşmemi koyabiliyorum fakat bazı sitelerde gördüm mesafeli satış sözleşmesinin içine ön bilgilendirme formunuda eklemişler,sanırım yeni kanun gereği böyle olması gerekiyormuş.2 adet ekran görüntü ekliyorum ben bu mesafeli satış sözlemesinin açılan penceresinin içine aynı zamanda ön bilgilendirme formunuda koymak istiyorum.[undefined=undefined]

mummybks

OpenCart-TR
ben tema satin aldim bu hali hazirda vardi icinde zaten,nasil verebilirim sana ornegini,kodmu vermem egrekiyor

oxgurunal

OpenCart-TR
senın ılacın burada.içindeki dosyları cıkar. sıstemıne at yanlız bu defalt tama ıcındır.kendı teman ıcın duzenlemen lazım.

Ekli dosyalar

• Mesafeli Satış Sözleşmesi 1.5.3.1 misafir alisverisi entegreli.rar
    17.3 KB · Görüntüleme: 6

mummybks

OpenCart-TR
oxgurunal sağol kardeşim bunu denememiştim.hiçbir değişiklik yapmama gerek kalmadı 1.5.4.1 sürümünde kendi templateimin içine attım direk çalıştı ama son adımda siparişi onaylayın adımında tam sayfa olarak çıktı.Yani yukarıda resmini paylaştığım gibi açılan pencerede çıkmadı.Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim.