1.5.0.1 dil ve tema sorunu

kadir34

OpenCart-TR
öncelikle bu konu hakkında mirac ve eka 7 arkadaşların ilgilenmesini istiyorum ben kendim siteme kurdum herşey gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor windows hostingde mail sorunu sipariş sorunu yok sadece su an dil sorunu siteden ingilizce dile tıkladığımda tema tamamen bozuluyor tr ye tıkladığımda düzeliyor bende ingilizce dili admin panelden kapattım ama ben almanca ingilizce ve çin ve japon dilleri eklemek istiyorum siteye bunları bu versiyona nasıl ekleyebilirim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz yada bu temaya uygun dil paketlerini nasıl bulabilirim şimdiden emeği geçen herkese çok teşekkürler:exclamation:
kategorive alt kategorileri oluşturduğumda alt alta sıralamak yerine tek sıra olarak sıralıyor düz bir çubuk misali 15 kategori eklediğinizi düşünün üst kategoriye tıkladığınızda düz bir çizgi gibi sıralıyor alt alta merdiven gibi açılır menü olması lazım olmuyor nedenini bulamadım bir de sol blok ta kategoriler bölümünün bulunmasını istiyarum üst tarafta fazla bişey ekliyemiyorsunuz sol tarafta kategoriler nasıl eklerim bu konu hakkında bana yardımcı olacak biri lazım bilen arkadaşlar lütfen acil yardım sol taarfa da bölümler eklemek istiyorum tema kayıyor yalnız kaymasını istemiyorum nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
RE: 1.5.0 üstkategori sorunu

Siz Kategorilerinizi oluşturun o sitenin body sınıra gelince alta atar...