guneyhost
OpenCart-TR
Arkadaşlar merhaba. Opencart 1.5.6 kullanıyorum. Kullandığım sürümün dosyalarını bir süre önce farklı bir siteden edinmiştim. Ve geçtiğimiz günlerde kurulum yaptım siteme. Ancak bazı hatalar çıktı. Sitenizdeki güncel&son sürümü indirip kullanmak istiyorum ama Siteye eklediğim bilgileri kaybetmeden yapmak istiyorum. phpmyadmin erişimim var.
Bildiğim 3 alternatif var:
1. phpmyadmin ile veritabanı yedeği aldıktan sonra sıfırdan temiz kurulum yapıp yedek aldığım veritabanını yeni oluşturulan veritabanı üzerine yazmak
2. veritabanı yedeği almadan ana dizindeki bütün dosyaları silip var olan veritabanını kurulum sırasında seçerek kurulum yapmak
3. hiçbir işlem yapmadan sitenizden aldığım dosyaları olduğu gibi ana dizine atıp eski dosyaların üzerine yazmak
Sizce nasıl yapmalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar özür dilerim ama müşteriler beklemede. Yok mu yardımcı olabilecek biri?
Bildiğim 3 alternatif var:
1. phpmyadmin ile veritabanı yedeği aldıktan sonra sıfırdan temiz kurulum yapıp yedek aldığım veritabanını yeni oluşturulan veritabanı üzerine yazmak
2. veritabanı yedeği almadan ana dizindeki bütün dosyaları silip var olan veritabanını kurulum sırasında seçerek kurulum yapmak
3. hiçbir işlem yapmadan sitenizden aldığım dosyaları olduğu gibi ana dizine atıp eski dosyaların üzerine yazmak
Sizce nasıl yapmalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar özür dilerim ama müşteriler beklemede. Yok mu yardımcı olabilecek biri?