Yazı rengi değiştme yardım.

envoytr

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar bir süre araştırdım ama bulamadım. Resimde de görüldüğü gibi menüde bulunan başlıkların renklerini değiştirmek istiyorum. Renkleri beyaz yapabiliyorum fakat üzerine geldiğimde kayboluyor. Önce beyaz üzerine geldiğimde de (beyaz kısım açıldığında) siyah olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?

1111rr.jpg

Aşağıdaki kısımda bulunan color kısmını değiştirdiğimde ikisi birden değişiyor. Nasıl istediğim hale getirebilirim?
Kod:
#menu > ul > li > a {
	font-size: 14px;
	color: #ab1416;
	line-height: 14px;
	text-decoration: none;
	display: block;
	padding: 13px 15px 11px 15px;
	z-index: 6;
	position: relative;

Ayrıca alakasız olacak ama bir kaç sorum daha var konu kirliliği yapmak istemiyorum burada sorayım.

Yukarıda bulunan Anasayfa, alışveriş listem gibi bölümleri komple kaldırıp arama kısmını da menünün yanına getirebilir miyim? Son olarak Dolar, vs olan yeri de kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?

mehmetgul1806

OpenCart-TR
Web sitesi
www.fatosicgiyim.com
Bahsettiğiniz Değişliklerin Tamamı Css Dosyasınızdan ve Common Klasörü İçinde Bulunan Header.tpl Dosyanızdan Yapılacak. Site Adresinizide yazmanız Daha Çabuk Cevap Almanızı Sağlayacaktır.
Örneğin Chromede Açtığınız Sitenizde Menünün Üstüne Geldiğinizde Sağ Tuş Yapıp Öğeyi Denetle Yaptığınızda Alakalı Css Kodunun Nerede Olduğunu Görebilmekteseniz.
Saygılarımla