Merhaba arkadaşlar bir süre araştırdım ama bulamadım. Resimde de görüldüğü gibi menüde bulunan başlıkların renklerini değiştirmek istiyorum. Renkleri beyaz yapabiliyorum fakat üzerine geldiğimde kayboluyor. Önce beyaz üzerine geldiğimde de (beyaz kısım açıldığında) siyah olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Aşağıdaki kısımda bulunan color kısmını değiştirdiğimde ikisi birden değişiyor. Nasıl istediğim hale getirebilirim?
Ayrıca alakasız olacak ama bir kaç sorum daha var konu kirliliği yapmak istemiyorum burada sorayım.
Yukarıda bulunan Anasayfa, alışveriş listem gibi bölümleri komple kaldırıp arama kısmını da menünün yanına getirebilir miyim? Son olarak Dolar, vs olan yeri de kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Aşağıdaki kısımda bulunan color kısmını değiştirdiğimde ikisi birden değişiyor. Nasıl istediğim hale getirebilirim?
Kod:
#menu > ul > li > a {
font-size: 14px;
color: #ab1416;
line-height: 14px;
text-decoration: none;
display: block;
padding: 13px 15px 11px 15px;
z-index: 6;
position: relative;
Ayrıca alakasız olacak ama bir kaç sorum daha var konu kirliliği yapmak istemiyorum burada sorayım.
Yukarıda bulunan Anasayfa, alışveriş listem gibi bölümleri komple kaldırıp arama kısmını da menünün yanına getirebilir miyim? Son olarak Dolar, vs olan yeri de kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?