Vitrin ve Yaslider Javascript Çakışması

Emir Av

OpenCart-TR
Web sitesi
www.rtc.web.tr
Merhaba Arkadaşlar. Vitrin modülünü uzun zamandır kullanıyordum sıkıntı yoktu. YaSlider modülünü yükleyince vitrin ürünleri kaydı.

Resim ekliyorum:
1569188.jpg

Olayı aslında anladım ama nereden yapacağımı bilmiyorum.

Bu modül div tagıyla mı artık hangi kodlaysa, sol taraftan biraz mesafeli durması şeklinde ayarlanmış. YaSlider'ın başladığı yerden başlıyor. O ikisi hangi JS'i kullanıyor bilmiyorum ama o javascriptte çakışıyorlar.

Yapabilecek var mı acaba?:huh:

(SideBar Slideshow da aynı, kategori seçmeli ürün vitrini de aynı hataları veriyor, ikisini de denedim)

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Web sitesi
www.edessaweb.com
javascriptle alakası yok. css classları çakışıyor. normal ürün vitrininin catalog/view/theme/teman/template/module/sliderismi.tpl dosyasını aç ilk satırlarda class:"slide" yazması lazım slide yazan kısma farklı bir isim ver örneğin class="slide1" şeklinde yap. daha sonra catalog/view/theme/teman/stylesheet/ stylesheet.css dosyasını aç slide tagını bul ve slide1 yap. bu kadar.

aynısı başıma geldi :D

www.kayahirdavat.com

Emir Av

OpenCart-TR
Web sitesi
www.rtc.web.tr
TECHNOLOG' Alıntı:
javascriptle alakası yok. css classları çakışıyor. normal ürün vitrininin catalog/view/theme/teman/template/module/sliderismi.tpl dosyasını aç ilk satırlarda class:"slide" yazması lazım slide yazan kısma farklı bir isim ver örneğin class="slide1" şeklinde yap. daha sonra catalog/view/theme/teman/stylesheet/ stylesheet.css dosyasını aç slide tagını bul ve slide1 yap. bu kadar.

aynısı başıma geldi :D

www.kayahirdavat.com

O zaman önce o slide kodunu kopyalamam, hemen altına yapıştırıp slide yazan yerlere slide1 yazmam gerekmez mi?

Çünkü vitrin slide1 kodunu kullanacak ama Yaslider slide kodunu bulamadığı için kullanamayacak. Dur bi deneyeyim..

...

StyleSheet dosyasının içinde slide ile ilgili bir şey yok :S
Olmadı yani..

eren.erduran

OpenCart-TR
Web sitesi
erenerduran.com
stylesheet.css'in dışında css dosyalarıda var. Sitenizin linkini verirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Emir Av

OpenCart-TR
Web sitesi
www.rtc.web.tr
Arkadaşlar öncelikle desteğiniz için teşekkürler.

Stylesheet.css dışındaki cssleri de kontrol etmeme rağmen bulamadım. Neyse zaten sorunu hallettim.

TECHNOLOG arkadaşımın dediği gibi, vitrin modülünün sidebarslideshow.tpl dosyasını açıp div class="slide" olan kodunu slide2 olarak değiştirip kaydettim. Başka da hiç bir şey yapmadım ama şuan düzgünce çalışıyor. Sol yan tarafta düzgün bir şekilde çalışıyor.

Nasıl oldu ben de anlamadım, sitede Slide2 diye bir div kodu yok. Demek hiç bi kod çıkmayınca default olarak gösteriyor.

Yardımlarınız için teşekkürler. ;)