üst menülerle ilgili ufak bi yardım ıstegi

playmusic

OpenCart-TR
b4sgt.jpg

ben bu bolumde tıklanılacak alanın yanlarındakı çizgileri silmek ve ustune geldıgımde alanın farklı bı renk olmasını nasıl saglayabılırım

C

Cihan34

Guest
border özelliğini stylesheet.css dosyasını açıp; #header .links {} süslü parantezi içindeki border özelliklerini kaldırarak yapabilirsin
catalog > view > theme > temaadı > stylesheet > stylesheet.css dosyasının içinde olur 300. satır civarında olur genelde
#header .links a + a {
margin-left: 8px;
border-left: 1px solid #CCC;
} parantezler içindeki border-left satırını silmen yeterli

playmusic

OpenCart-TR
yandakı cubuklar gıttı ama tek tusun ustunu farklı bı renk yapamadım hala hatta soyle dememde fayda var home tusunun ustune mouse ıle geldıgımde duzenlemıs oldugum png dosyasının ustunde belırmesını ıstıyorum

C

Cihan34

Guest
playmusic' Alıntı:
yandakı cubuklar gıttı ama tek tusun ustunu farklı bı renk yapamadım hala hatta soyle dememde fayda var home tusunun ustune mouse ıle geldıgımde duzenlemıs oldugum png dosyasının ustunde belırmesını ıstıyorum

#header .links a:hover{
bakground: url("../image/resminismi.png) repeat-x #fbfbfb;
} burdan anlatılacak bişey değil aslında.

playmusic

OpenCart-TR
çok teşekkur ederım
#header .links a:hover {
background: url('../image/......png') repeat-x;
color: #FFFFFF;

bu ayarlarla harıka oturdu

slayt modulu hakkında soru sormam lazım hangı bolumden yapmam gerekmekte burda sorsam sakıncası olurmu

yanı ana sayfada cıkan slayt kısmını kucultmek ve yanlardan ortalamak ıstıyorum oda temaya gırer herhalde :D

C

Cihan34

Guest
playmusic' Alıntı:
çok teşekkur ederım
#header .links a:hover {
background: url('../image/......png') repeat-x;
color: #FFFFFF;

bu ayarlarla harıka oturdu

slayt modulu hakkında soru sormam lazım hangı bolumden yapmam gerekmekte burda sorsam sakıncası olurmu

yanı ana sayfada cıkan slayt kısmını kucultmek ve yanlardan ortalamak ıstıyorum oda temaya gırer herhalde :D

slideshow.css dosyasından yapabilirsin fakat admin panelnden zaten boyutları ayarlanıyor.

playmusic

OpenCart-TR
admin panelinden boyutlar ayarlanıyor ama ortalamıyor malesef

C

Cihan34

Guest
.nivoSlider {
position: relative;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
} veya margin: 0 auto;

playmusic

OpenCart-TR
bitanesın ustadım allah klavyene zeval vermesın cozemedıgım sorunlarım olursa ozelden ulasabılırmıyım