cevahirabi
OpenCart-TR
Arkadaşlar www.yakaladinyakaladin.com a benzer bir site yapacağım.
Opencartı ona benzetmeye calışacağım bunun için soyle bir resim hazırladım
ayda 3-5 ürün satacak seklinde tasarlamak ve büyük indirimlerle internetten satış yapma fikrindeyim.
Şimdi yapmak istediğimiz tasarım aşağıdakinin aynısıdır.
basit ve sade kolay olabileceğine inanıyorum.
www.xxxx.com yazınca
1- ana sayfamız ürün sayfası olacak.
2- indirim yüzde tutarını bu sekilde yapma :
3- ürün resimlerinin köşesine indirimli yazısını yazmak (bunu buldum)
4-ürün özelliklerini tüm sayfaya yayma ve tüm fırsatlar modüllünü aşağı alabilme
5-ürün detayları içine koyduğumuz youtube embed kodu na player ekleyebilme. yani video izlendikten sonra baska video önermesin.
6-ürün kodu, ürün karşılaştırma gibi yerleri silme. oralara ana resimdeki gibi resimler koyma yada oraya 3 satırlık özet yazmamı sağlayacak adminden yönetmeli bir kısım oluşturma.
yani yakaladinyakaladin.com kadar sade bir opencart sitesi istiyorum.
Bunu bana yapabilecek kişiler istedikleri ücretleri özel mesaj atarlarsa sevinirim.
Opencartı ona benzetmeye calışacağım bunun için soyle bir resim hazırladım
ayda 3-5 ürün satacak seklinde tasarlamak ve büyük indirimlerle internetten satış yapma fikrindeyim.
Şimdi yapmak istediğimiz tasarım aşağıdakinin aynısıdır.
basit ve sade kolay olabileceğine inanıyorum.
www.xxxx.com yazınca
1- ana sayfamız ürün sayfası olacak.
2- indirim yüzde tutarını bu sekilde yapma :
3- ürün resimlerinin köşesine indirimli yazısını yazmak (bunu buldum)
4-ürün özelliklerini tüm sayfaya yayma ve tüm fırsatlar modüllünü aşağı alabilme
5-ürün detayları içine koyduğumuz youtube embed kodu na player ekleyebilme. yani video izlendikten sonra baska video önermesin.
6-ürün kodu, ürün karşılaştırma gibi yerleri silme. oralara ana resimdeki gibi resimler koyma yada oraya 3 satırlık özet yazmamı sağlayacak adminden yönetmeli bir kısım oluşturma.
yani yakaladinyakaladin.com kadar sade bir opencart sitesi istiyorum.
Bunu bana yapabilecek kişiler istedikleri ücretleri özel mesaj atarlarsa sevinirim.