ürün özelliklerini kaldırma

kenanwebtasarim

OpenCart-TR
Selamlar

benim sizden ricam ekdede belli ettiğim gibi ürünün bütün özelliklerini kaldırıp sadece ilgili resim için iletişim adlı bi buton koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim gerekirse ücretinide ödemeye hazırım . müşterimiz resmi görcek altındada iletişim için tıklayınız diğip direk bana mail atabileceği bi alana yönlenecek bütün hepsi bu
şimdiden teşekkür ederim

aaaa.jpg

az bişey anlatsanız anlarım nereden düzeltebilcemi kaldırabileceğimi yazarsanız sevinirim...

konu günceldirrrrrrrrrr

bi yardımcı olurmusunz rica etsem....

neden kimse cevap yazmıyor...

kenanwebtasarim

OpenCart-TR
/catalog/view/theme/temam/template/product /product. dosyasında hangi bölümü silmem lazım ... dediğiniz yer burası sanırım

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
evet orası yani product.tpl dosyası..fakat neyi kaldırmak istiyorsunuz? örneğin stok durumu için
<span><?php echo $text_stock; ?></span> <?php echo $stock; ?></div>

yazanı silmelisiniz..

kenanwebtasarim

OpenCart-TR
o yuvarlak içine aldığım bütün alanı kaldırmak istiyorum sepete ekle butonu dahil sadece orada resim görünsün istiyorum hocam bide mümkünse iletişim butonunu eklemek istiyorum yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
temaya göre değişiklik gösterebilir ama daha önce gösterdiğim kodları silerek halledebilirsin..iletişim butonu eklemek için "html ile link verme" konusunu arat google da..yararlı bilgiler edinebilirsin..

kenanwebtasarim

OpenCart-TR
Hala yapamadım iletişimi falan herşeyi başardım bi bunu yapamadım

kenanwebtasarim

OpenCart-TR
www.dugunmekanisusleme.com bu siteden fiyatları ve üstte gösterdiğim görseli kaldımaya çalışıyorum fakat beceremedim...