Ürün Çekme Botu Hakkında Yardım

caneralcilioglu

OpenCart-TR
Selamlar,
Arkadaşlar müşterim için yaptığım siteye bir kaç farklı siteden veri çekmem gerekiyor. Tedarikçi firmalardan alacağım için gerekli görüşmeleri hallettim ve bot kullanmamıza müsade ettiler.
Konuya geleyim. Ürün adı, açıklaması, resim görseli vs. bunları alabiliyorum. seo kelimesi meta taglar bunlarıda replace yaparak temin ediyorum. Fiyat botun çalışma esnasında elle girilecek. Buraya kadar problem yok.
Problem bu elimdeki verileri hangi tablolara, hangi sütunlara ve nasıl kayıt etmeliyim. product tablosuna kayıt ettiğimde ürünü site görmüyor. Birde ürün id'si sanırım tablolar arası otomatik atanıyor.
Bir fikriniz öneriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim..

- XML kullanamıyoruz. Tedarikçi firma vermiyor..

memetalpay

OpenCart-TR
$urun_adi
$kategori_kodu
$kategori_adi
$urun_fiyati
$parabirimi
$kdv
$marka
$urun_stogu
$urun_aciklamasi
$urun_resim
bunların hepsini tanımlaman gerekli

caneralcilioglu

OpenCart-TR
Sanırım eksik eklediğimden sitede görüntülenmiyordu. Bunlara göre yeniden düzenleyip deneyim.
Çok teşekkür ediyorum olumlu-olumsuz dönüş yapacağım..

caneralcilioglu

OpenCart-TR
Arkadaşlar ürünün tüm özelliklerini alabiliyorum yalnız veritabanı kayıt olayını yapamıyorum. Elinde çalışan veya çalışmayan opencart botu olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Uğraşmama rağmen bir türlü tablolara kayıt yapamıyorum.

product tablosuna yaptığım kayıtta oluşan otomatik id'yi alıp product_to_category tablosuna kategorisini eklemem gerek yapamıyorum.
Benim kayıtta girdiğim değerler bunlar eksik veya fazlalık mı var acaba ?
mysql_query("INSERT INTO bm_product
(model,quantity,stock_status_id,image,manufacturer_id,shipping,price,'status')
VALUES ('$kayit_urunkodu','10','7','$kayit_resim','0','1','$kayit_fiyat','1')");