ÜSt Kısımda Sorun Var

mehmetgul1806

OpenCart-TR
Web sitesi
www.fatosicgiyim.com
Merhaba, Nerde Ne yaptım bilmiyorum ama üstte sorun oluştu ve ürün detayına girdiğimde ust menu aşağı kayıyor. Ana sayfaya döndüğümde sıkıntı Yok. Kategorilerden herahngi birine girincede sorun yok. Sadece Ürün Detayında bu sorun var. Acaba nerden kaynaklanıyor?
Saygılarımla

Problemi uzun bir uğraştan sonra çözdüm. Daha doğrusu çözer gibi oldum...
Problem, Osman abinin paylaştığı ürünlerde havale indirimi gösterme kodlarını produc.tpl ye uyguladığımızda oluyor. Daha doğrusu Product.tpl ye uyguladığımda HAVALE EFT İNDİRİMLİ YAZISI manuel eklendiği için karekter hatası var. Karekter hatası varken benim üst kısımda kayma olmuyor. Ama produc.tpl yi utf 8 olarak kaydettiğimizde karekter hatası düzeliyor fakat site üst kısımda kayma oluyor. Bende tekrar başa dondum ve manuel yazacağım kısma turkçe karekter hiç girmedim. Dolayısıyla utf 8 yapmama gerek kalmadı. Dolyısıyla site ust kısımda kayma olmadı.

Bu tarz bir problemle karşılaşana bilgi olsun arkadşlar.
Saygılar

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.jpg
    2.jpg
    66.9 KB · Görüntüleme: 34

cero34

OpenCart-TR
Hocam acaba hangi temayı kullanıyorsunuz... güzel bir tema oldugu kesin.... sizin menu gibi nasıl yapabilirim? ana sayfa, ürünler, indirimdekiler,iletişimdeki gibi.... rengide super olmus... hocam yardımcı olursanız cok sevinirim... benim temam 1.5.3.1
benim mail adresim: cerenimosk@yahoo.com

tesekkurler...

alkimoberon

OpenCart-TR
enson satan ürünleri liste halinde nasıl yapabiliriz, sizin temadaki gibi...görsel eğitimler olabiliri bu konuda acaba

mehmetgul1806

OpenCart-TR
Web sitesi
www.fatosicgiyim.com
Merhaba, Bende Hazır vardı. Sonradan eklemedim . Sanırım sitede en çok satanlar modulu olması lazım.
Saygılarımla