Ürün Sayısı

vesvas

OpenCart-TR
merhabalar default temada biraz oynama yaptım birde sepet için bir görsel hazırladım ben sepet görselinin içine sadece sepetteki ürün sayısını nasıl çekebilirim sayı olarak sadece sepetteki ürün adeti olacak örnek sepet : 0
geri kalanları cekmesine gerek yok <?php echo $cart; ?> komutunu kullanınca sepetim alışveriş sepetim tl felan filanda çekiyor ben sadece rakam çekmek istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekürler..

bilen arkadaş yokmu

ilgilenen kimse yok anlaşılan

oxgurunal

OpenCart-TR
<table id="total">
<?php foreach ($totals as $total) { ?>
<tr>
<td colspan="5" class="right"><b><?php echo $total['title']; ?>:</b></td>
<td class="right"><?php echo $total['text']; ?></td>
</tr>
<?php } ?>
</table>

vesvas

OpenCart-TR
Notice: Undefined variable: totals in /var/www/vhosts/minikatoys.com/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 137Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/minikatoys.com/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 137

bu sekilde bir hata aldım

fofotara

OpenCart-TR
<?php echo $cart; ?> bir modül tarzında hazırlanmıştır.

x adet ürün x tl ibaresi $text_items değişkenine atanmıştır.
Siz Sadece adeti görmek istiyorsanız;
catalog/controller/module/cartp.php dosyasını açın

$this->data['text_items'] = sprintf($this->language->get('text_items'), $this->cart->countProducts() + (isset($this->session->data['vouchers']) ? count($this->session->data['vouchers']) : 0), $this->currency->format($total));

bulun

altına ;

$this->data['text_toplam'] = $this->cart->countProducts() + (isset($this->session->data['vouchers']) ? count($this->session->data['vouchers']) : 0);

ekleyin

catalog/view/theme/temanızın_adı/template/module/cart.tpl
dosyanızın yedeğini alın.
<a><span id="cart-total"><?php echo $text_items; ?></span></a></div>
yerine
<a><span id="cart-total"><?php echo $text_toplam; ?></span></a></div>

yazarsanız size sadece x rakamını verir.

Kolay gelsin

vesvas

OpenCart-TR
dediğiniz şekilde ürün sayısını oraya 0 olarak çektik ama sepete ekle dedikten sonra mini-cart die bişey var sanırım o devreye giriyor ve sepetteki ürün bilgilerini çekiyor ben sadece ürün adedi gelsin istiyorum sepete tıklayınca o bilgiler gelsin yani mini cart olayı cıkmasın istiyorum.

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    137.5 KB · Görüntüleme: 10

fofotara

OpenCart-TR
css ile oynayarak aşağıya doğru ok tuşunu kaldırırsanız sorun çözülüt diye düşünüyorum.
Zire sadece ona tıklayınca sepet içeriği açılır.

vesvas

OpenCart-TR
hayır işte direk sepete ekle deyince bu hali alıyor hani herhangi bi ok tusuna basılmadan direk hali bu

emrejoy

OpenCart-TR
bu konuda yardımcı olabilecek başka biri varmı acaba ? bende aynı şekilde ürünün sadece adedi görünsün istiyorum. yukarıdaki kodlar ile bu oluyor.... fakat ürün sayfasındayken sepete ekleme yapıldığında yine adet ve tutar o anda çıkıyor. ana sayfaya yada başka bir kategoriye geçince yine sadece adet göteriyor.

Saygılarımla...

kaankarakas

OpenCart-TR
valla yapan biri gördüm de js ile alakalı heralde