Ücreti karşılığı tema ve sanal pos kurulumu yaptırılacaktır.

secretcode

OpenCart-TR
Web sitesi
www.netsabilisim.com
Arkadaşlar merahaba

ücreti karşılığı open cart 1.5.x versiyon kurulumu ve mevcut temamın kuruluma eklenmesi ve sanal pos modülünün sorunsuz olarak kurulması için ücreti karşılığı open cart konusunda iyi bir arkadaş arıyorum..

prestashop magneto gibi eticaret sitelerinde iyiyim fakat kulanmam gereken tema opencartta olduğu için bu sistemi kurmayı planlıyorum bu 2 konuda tecrübeli ve makul ücreti karşılığı kurabilecek arkadaşlar iletişime gereçerse sevinirim.. istanbulda olan arkadaşlar tercihimdir.. istanbul kavacıkda ofisim var orada rahat çalışabilinir..

1. kurulum tema sorunsuz çalıştırılması.
2. garanti ve yapıkresi sanal pos müdüllerinin kurulması.

kullanacağım tema aşşağıda resmi vardır..

screenshot1.JPG

hsendogan

OpenCart-TR
sizde msn adresinizi bildirin konuşalım detayları ve halledelim

hezarfen

OpenCart-TR
arkadaşlar fiyatları ne oluyor bu arkadaşın yaptırmak istediği olay ne kadara yapıyorsunuz?

escaldes

OpenCart-TR
bende merak ettim, nedir tema+opencart ve sanal post kurulumu ücretleri?

mehmet80

OpenCart-TR
Ben de hiç kimseye tavsiye etmem. Bu kişiden aldığınız modüller ücretsiz modüllerdir. Kıçını başını değiştirip satıyor sizde alıyorsunuz. Sanal pos modülleri düzgün deki sanalposlar. iPara sitesi kendisi bir modül yapıp yayınladı ücretsiz olarak dağıtılıyor, bu şahısta 50 dolar. milleti kandıryor bilmeyenlerde alıyor. Sorsanız hepsini ben yazdım der.

secretcode

OpenCart-TR
Web sitesi
www.netsabilisim.com
Ben de hiç kimseye tavsiye etmem. Bu kişiden aldığınız modüller ücretsiz modüllerdir. Kıçını başını değiştirip satıyor sizde alıyorsunuz. Sanal pos modülleri düzgün deki sanalposlar. iPara sitesi kendisi bir modül yapıp yayınladı ücretsiz olarak dağıtılıyor, bu şahısta 50 dolar. milleti kandıryor bilmeyenlerde alıyor. Sorsanız hepsini ben yazdım der.
[/quote]

Arkadaşın nerden aldığı yada nereden yaptığı beni hiç ilgilendirmez benim için önemli olan kısmı işimi görmesi ve sorunsuz çalışması .
sonuçta kurdu hiç bir sorun yok ve sorunsuz kullanıyorum önemli olan bu

escaldes

OpenCart-TR
arkadaşlar peter'in iletişim bilgileri nedir? aylardır kendi tasarımımı opencart'a uygulayacak ve pos sistemlerini halledecek birini arıyorum ama bulamıyorum. bu mesajı okuyan ve bu işleri yaparım diye varsa hello @ xxxxxxxxx.xxx 'a bir mail atsın lütfen.

afacan8

OpenCart-TR
Abi ücretsiz diyorsunuzda ben bir türlü çalıştıramadım :(