TOPLU ÜRÜN YÜKLEME

erhanozsarac

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar
opencart da oldukça yeniyim ve bir site yapıyorum fakat oluşturduğum siteda (opencart 1.5.1.3) ürünleri tektek girmek zorunda kalıyorum sadece gözlük olarak tek markadan elimde 200 model olduğunu düşünürsek bu işlemi bitirmem bu şekilde 1 yıl sürer sanırım bunun başka bir çözümü varmıdır toplu ürün yükleme modülü varmıdır varsa nasıl kullanılır lütfen yardımcı olunuz şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

maylila

OpenCart-TR
xml ile çekme yöntemleri varmış ama anlayamadım nasıl yapıldığını vs. bende tek tek ekliyorum siteme.

istersen bi forumda arat

erhanozsarac

OpenCart-TR
forum da arattım herkes xml ile 10.000 ürün gidim 5.000 ürüm girdim diye yazmış ama kimse konuya bir açıklık getirmiyor bu gibi durumlarda keşke biraz daha iyi anlayabilsem bu işleri diyor insan

adsl77

OpenCart-TR
import-export modülü ile excell formatında toplu ürün yükleyebilirsin

http://forum.opencart-tr.com/thread-4352.html

erhanozsarac

OpenCart-TR
adsl77
öncelikle önerin için çok teşekkür ederim fakat dosyayı yükleyip export yaptığımda <b>Warning</b>: set_time_limit() has been disabled for security reasons in <b>/home/tugra- hatası ile karşılaştım
başka bir önerin olursa çok sevinirim

el.aciz

OpenCart-TR
Web sitesi
www.icgiyimbayan.com
Dosyanı gönderebilir misin?

Ürünlerin hepsini eklemene gerek yok, bir kaç tane örnek ürün olursa, nerede hata olduğunu anlayabiliriz sanırım.

erhanozsarac

OpenCart-TR
Çok teşekkür ederim hatamın kaynağını buldum ve düzelttim şimdi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ilginiz için sağolun

mkaraca

OpenCart-TR
Web sitesi
sirintoys.com
erhanozsarac' Alıntı:
Çok teşekkür ederim hatamın kaynağını buldum ve düzelttim şimdi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ilginiz için sağolun

Sorunu nasıl çözdüğünü paylaşır mısın?

karahan47

OpenCart-TR
Sorunu nasıl çözdüğünü paylaşır mısın?

Hem sitem ediyorsun herkes eklemiş şöyle yapmış böyle yapmış diyorsun hemde nasıl yapıldığını yazmamışsın...