Tek kullanımlık şifre

ebtombak

OpenCart-TR
Merhaba bir site hazırlıyorum ama perakende olarak değil sadece toptan satış yapmak yada muşterilerim baksın sipariş geçsindiye... ama modellerimizin kopyalanma ihtimaline karşı siteyi üye girişi zorunlu yaptım ürünleri görmek için onaylı üye olmaları gerekiyor bu sorunsuz çalışıyor sayenizde.... benim sorunum onaylı üye bir defa girsin siteye her girişinde benden şifre onayı alsın istyorum... benim bilgim dahilinde girsin bu mümkünmü acaba yardımcı olursanız sevinirim...

oxgurunal

OpenCart-TR
en basiti şöyle yapabilirsin.üye işlemini bitirir sen onun çıktığından emin olduktan sonra müşteriler kısımından adamın şifresini değiştirirsin.tekrar girmek istediğinde yeniden şifre almak zorunda kalır.yada üyeyi sistemden komple silersin.tekrar üye olur ama bu çok uzun bir yol olur.bence şifre değiştirmek daha doğru.bunu otomatik nasıl yaparım dersen henüz böle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bu arada bu yolu deneyeceksen şifremi unuttum bölmünü kullandığın temadan kapatmalısın çünkü adam yeni şifre isterse senin değiştirdiğin şifrenin bir anlamı kalmaz.

kolay gelsin...