Sürüm 2.0.1.1 Ürün ekliyorum ama sitede görünmüyor.

makasci

OpenCart-TR
Sürüm 2.0.1.1 kullanıyorum eklediğim ürünler sitede görünmüyor nedeni nedir yardım edermisiniz?
VgE05v.jpg

pmE0qr.jpg

Sorundan anlayan arkadaşlar lütfen bi cevap

RizeOnline

OpenCart-TR
Bende de ürünler anasayfada görünmüyor. Veri ayarları bağlantılardan da kategorileri ekledim normal menu baslıgı altından görünüyor ama anasayfada görünmüyor bu konuda modul mu kullanmam gerekiyor ?

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Ürünleri anasayfanızda göstermek için Opencart içerisindeki Yeni ürünler, Sizin için seçtiklerimiz, Çok Satanlar, modüllerini kullanabilirsiniz.

herzamanonline

OpenCart-TR
Merhabalar;

Benim 2 sorum var müsaitseniz cevaplarsanız sevinirim;

Bir arkadaş aracılığı ile opencart Sürüm 2.0.1.1 ile bir tasarı oluşturup bir web sitesi yaptık  lakin kredi kartı ile online olarak ödeme modülünü nasıl aktif ederim bilemiyorum. Ben sadece web sitesi kontrol panelinden işlem yapmayı biliyorum.
2.ise herşey güzel bir sıkıntı yok. bu paketleri hazırladığınız için çok teşekkür ederim şahsım adıma. lakin web sitesi arka yüzünü nasıl değiştireceğimi bilemiyorum. bende kod sistemi yok sadece web şablon admin panelinde bütün düzenlemeleri yapıyorum. kontrol panelinden nasıl arka rengi değiştireceğime yardım edermisiniz.
konu çok acil.
şimdiden ilginiz için teşekkürler...