Sitemde sorun var

slckflz

OpenCart-TR
Web sitesi
www.evtekstilciniz.com
arkadaşlar sitemde anlam veremediğim şekilde kendi kendine bir anda saçma sapan açılmaya başladı. Sanki SSL problemi var gibi.

www.evtekstilciniz.com site bozuk şekilde açılıyor. Sanki resimleri görmüyor gibi şu olayı bir değerlendirebilirmisiniz ? Tşkler

slckflz

OpenCart-TR
Web sitesi
www.evtekstilciniz.com
evet dostum aynen site komple bozuk anlamadım bir anda oldu adminde böyle hiçbirşey yapamıyorum. Hosting firmama bir sorunumu sormuştum. E-mail hesabı açamıyordum panelden daha sonra düzeltmeleri için konuştum sorununuz çözülmüştür dediler ve ne olduysa ondan sonra oldu. Daha sonra böyle birşey oldu dediğimde bizden kaynaklı bir sorun değil diye üstlerinden attılar konuyu

Sorun Çözüldü . Hosting firmam halletti arkadaşlar sağolunn

enesaltunisik

OpenCart-TR
slckflz' Alıntı:
evet dostum aynen site komple bozuk anlamadım bir anda oldu adminde böyle hiçbirşey yapamıyorum. Hosting firmama bir sorunumu sormuştum. E-mail hesabı açamıyordum panelden daha sonra düzeltmeleri için konuştum sorununuz çözülmüştür dediler ve ne olduysa ondan sonra oldu. Daha sonra böyle birşey oldu dediğimde bizden kaynaklı bir sorun değil diye üstlerinden attılar konuyu

Sorun Çözüldü . Hosting firmam halletti arkadaşlar sağolunn

üstat yeri değil ama bir şey fark ettim sitenizdeki güvenli kip olan yerlerde SSL sorunu var SSL firmanızla bir iletişime geçin