viper_aykiri
OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür sepetim sayfasındaki ürün miktarı değiştirildiğinde otomatik fiyat güncellemesi yaptırmak için aramadığım site kalmadı ama sonunda çok basit yöntemle sorunumu çözdüm.
Konunun Amacı; Sepetim sayfasında ürün miktarı sepete eklediğimiz miktar kadar açılır sonra miktarı değiştirmek istediğimizde hemen yanındaki yenile butonuna tıklamamız gerekiyor. Aşağıda verdiğim ufacıcık yöntem sayesinde miktarı değiştirdiğimizde ilgili formu submit ederek fiyatı güncelliyor.
Bul: catalog/view/theme/TEMANIZ/template/checkout/cart.tpl
Değiştir:
1.5.6.4 sürümünde sorunsuz çalışmaktadır. Zaten kodun amacı miktar yazdığımız textfield alanına bir miktar girildiğinde alanı otomatik submit yapmak.
Eğer isterseniz yenile butonunu aynı dosyada (cart.tpl) aşağıdaki kodu silin daha güzel görüntü olacak.
Konunun Amacı; Sepetim sayfasında ürün miktarı sepete eklediğimiz miktar kadar açılır sonra miktarı değiştirmek istediğimizde hemen yanındaki yenile butonuna tıklamamız gerekiyor. Aşağıda verdiğim ufacıcık yöntem sayesinde miktarı değiştirdiğimizde ilgili formu submit ederek fiyatı güncelliyor.
Bul: catalog/view/theme/TEMANIZ/template/checkout/cart.tpl
Kod:
<input type="text" name="quantity[<?php echo $product['key']; ?>]" value="<?php echo $product['quantity']; ?>" size="1" />
Kod:
<input type="text" name="quantity[<?php echo $product['key']; ?>]" onchange='this.form.submit()' value="<?php echo $product['quantity']; ?>" size="1" />
1.5.6.4 sürümünde sorunsuz çalışmaktadır. Zaten kodun amacı miktar yazdığımız textfield alanına bir miktar girildiğinde alanı otomatik submit yapmak.
Eğer isterseniz yenile butonunu aynı dosyada (cart.tpl) aşağıdaki kodu silin daha güzel görüntü olacak.
Kod:
<input type="image" src="catalog/view/theme/default/image/update.png" alt="<?php echo $button_update; ?>" title="<?php echo $button_update; ?>" />