Sayfa layout'unu değiştirmek

realrotten

OpenCart-TR
OpenCart'ta ve hatta e-ticaret yazılımlarında yeniyim. Öğrenmek istediğim ve kafama takılan bir konu var.
Biz genel olarak OpenCart'ın kendi dosyalarında CSS ile veya mevcut image dosyalarını değiştirerek ve modüllerin yerlerini değiştirerek, sayfanın genel olarak layout'unu değiştiriyoruz.

Fakat benim istediğim ise oluşturduğum bir .PSD vs. dosyasını slice ile kesip biçip tamamen kendi sayfa yerleşimimi oluşturduktan sonra bu kesilmiş kısımlara php kodlarını bir şekilde taşıyarak istediğim modülü istediğim yere yerleştirebilmek. Mesela kendim tutup login kısmını sayfanın header kısmından alıp sol bloğa veya sağ bloğa koyabilir miyim?

veya benim sürükle bırak mantığıyla bunu yapmamı kolaylaştıracak yardımcı yazılımlar var mı? Veya bunu yapabileceğim e-ticaret yazılımı var mı yoksa tüm e-ticaret yazılımları yalnızca ilk anlattığım şekilde sadece basitçe sayfanın rengini, logoyu, modül çerçevelerini değiştirmekten öteye gitmiyor mu?

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
PSD to HTML
PSD to CSS

sonrasında ise biraz *.tpl yapısını düzenleme videosu izle nette ve forumda var zamanla çözersin .

istediklerin hepsi opencart neticesinde diğer yazılımlar içinde geçerlidir. yapabilirsin başarılar.

Sistem düzenlemek istersen PHP Bilginde Olması Gerekir. Yüzeysel Olarak Özetledim.