resim

letajans

OpenCart-TR
arkadaslar merhaba resım eklıyorum hosgeldınız mesajı altına sistem afişler sonra eklentiler kısmından ayarlıyorum ama kenarlar beyaz cıkıyor bunun sebebı nedır yardımcı olurmusunuz. www.volkanaydinlatma.com.tr site bu tesekkurler forum da yenıyım hatam olduysa affola tşkl

onurtan

OpenCart-TR
Resimleri div içerisine yaslama yaparsan resimleri genişlettiğin için kötü görünecektir. Bunun yerine slayt yaptığın çerçeveyi şeffaflık verebilirsin.

stylesheet.css içerisinde

.banner div {
text-align: center;
width: 100%;
}

var

bu kodların arasına

/* This works in IE 8 & 9 too */
/* ... but also 5, 6, 7 */
filter: alpha(opacity=50);

/* Older than Firefox 0.9 */
-moz-opacity:0.5;

/* Safari 1.x (pre WebKit!) */
-khtml-opacity: 0.5;

/* Modern!
/* Firefox 0.9+, Safari 2?, Chrome any?
/* Opera 9+, IE 9+ */
opacity: 0.5;

şeffaflık vererek sorunu çözebilirsin. Yukarıda verdiğim kodlar browser desteklerine göre ayrı ayrıdır.

Ayrıca background-color: black; yapmalısın ki temana uyum sağlasın ve siyah bir şeffaflık verebilesin. şeffaflık değerini kendine göre ayarla bir dene sonucu burdan yazarsın.

letajans

OpenCart-TR
Arkadasım bılgıler ıcın tşkl ama ben kendım swf yada slayat hazırlamadım opencart ıcınde afısler kısmından resımler ekledıgın zaman kendısı zaten gecıslerı saglıyor ama kenarla hep beyaz cıkıyor ayrıca eger kodları alabılecegım sekıl bır slayt promramı bılıyorsan yazarsanız sevınırım tşkkürler

onurtan

OpenCart-TR
letajans;

Sanırım anlamadın. Slayt yaptın demiyorum. Güzelce tekrardan okursan sevinirim. Verdiğim kodlar o beyaz olan kısmı şeffaf yapacak kodlar. Yani siyah olarak sitenin arka planı görünecek.