Posta Kodunu Vergi dairesi ve No yapmak

sogenserkan

OpenCart-TR
Merhaba Arkadaşlar benim sitenin üyelik formuna vergi dairesi ve nosu eklemem lazım
acaba bu şu şekilde halletsem nasıl olur sizce ve bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba
--------------------------
posta nosu kısmı cok lazım değil diye düşünüyorum ve oradaki label i
V.Dairesi ve V.No olarak değiştirsem nasıl olur sizce ve buraya default olarak şuan 10 karakter girilebiliyor buraya hem metin hemde sayı girilebilir olmasını ve 10 karakterden fazla girilebilmesini nasıl sağlarım ?

muzorotti

OpenCart-TR
Posta kodu mecburi alışveriş yapanlar sallayarakda geçebilirler fakat vergi dairesi ve nosu olarak mecburiyet koyacak olursanız vergi dairesi ve nosu olmayanlar alışverişte problem yaşayacaklardır onun yerine adres 2 satırı ile oynayabilirsiniz kanımca

sogenserkan

OpenCart-TR
muzorotti' Alıntı:
Posta kodu mecburi alışveriş yapanlar sallayarakda geçebilirler fakat vergi dairesi ve nosu olarak mecburiyet koyacak olursanız vergi dairesi ve nosu olmayanlar alışverişte problem yaşayacaklardır onun yerine adres 2 satırı ile oynayabilirsiniz kanımca

adres 2 satırı daha mantklı doğru sölüyorsunuz.
Peki bu adres satırı 2 nin zorunlu alan olmsaı için ne yapmam lazım.

sekhil

OpenCart-TR
ya bu adres 2 adress.php dosyasından değiştirdim fakat hala aynı ? nedeni ne olabilir bilen varmı ya da başka bir dosyadanmı düzenlememiz gerekir