Opencart Sitemdeki Pav Blog için Sitemap

naboo

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar. Opencart 1.5.6.4 sürüm sitemizde Pav Blog Management kurulu ve blog paylaşımlarımızı bu sayede yapıyoruz. Lakin gün gün girmiş olduğumuz blog makaleleri Google tarafından gün gün indekslenmemekte. Bazen 3-4 hafta sonra indekslenmiş olduğunu görüyoruz ki bu da bizim açımızdan kötü bir durum. Yani biri alıp makalelerimi kendi sitesinde paylaşabilir ve bizden önce indekslenmesi durumunda kopya muamelesi gören biz oluruz :huh: Dolayısı ile yazdığımız özgün makalelerin bir an önce daha doğrusu günlük olarak Google ve tabii ki diğer arama motorları tarafından indekslenmesini istemekteyiz.

Bu sebeple Pav Bloga entegre olarak çalışacak bir sitemap modülü gerekmektedir. Ücreti mukabilinde bu işi üstlenebilecek güvenilir bir arkadaş aramaktayız. Yapılacak modülün kısa sürede tamamlanabilmesi bizim için önemlidir. Bu arada lütfen ileride lisans problemi ya da benzeri sorunlar yaşatmayacak bir çalışma olmasını istiyoruz.

Ya da bildiğiniz halihazırda böyle bir modül var ise lütfen bana link paylaşmanızı rica ediyorum. Hazırı var ise satın almak istiyoruz.

Şayet buradan bir arkadaş tarafından modül hazırlanacak ise bu modül için kendisine çalışmayı deneyebilmesi amacı ile bir deneme sitesi açacağım. Bu sebeple modülün asıl çalıştırılacağı sitenin ismini ve yönetim panel bilgilerini lütfen benden istemeyiniz. Asıl siteye kurulumunu modülü teslim aldığımızda kendimiz gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda lütfen beni anlayış ile karşılayınız.

Teşekkür ederim.