OpenCart Hakkin da Soru..

Rob_Zombie

OpenCart-TR
S.a Arkadaslar Öncelikle Site Güzel Olmus Herkez için Faydali benim Sormak istediğim Şey ise Site den Üyelik Nasil Kaldira bilirim bizim Duvar Dekor Düzenlemesi Yaptiğimiz işin Gereği Site Lazim ama bu Satiş Paneli Script de Üye Kayit Kapatila bilirmi ? vede Şu Dediğiniz FTP den CHMOD Nasil yapicam Yardim Ederseniz Çok Sevinirim yada Örnek bir Site var içindeki yada Siteyi Komple nasil kendi Siteme Aktara bilirim İsim yazi Logo Deyişikliğini Kendim yaparim..

Teşekkür Ederim İlginize vede Yorumlariniza Kolay gelsin..

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
Kayıt kısmını kapamak için belli php dosyalarını düzenleyebilir anasayfadan kayıt linkini kaldırabilirsiniz.
Dediğiniz siteyide bilgisayarınıza kopyalayıp editleyip kullanmanız mümkün.

Rob_Zombie

OpenCart-TR
filmseverr' Alıntı:
Kayıt kısmını kapamak için belli php dosyalarını düzenleyebilir anasayfadan kayıt linkini kaldırabilirsiniz.
Dediğiniz siteyide bilgisayarınıza kopyalayıp editleyip kullanmanız mümkün.

Öncelik Le Cewap verdiğiniz için Tşk edeirm Dediğim Siteyi Kopyalamak için En iyi hangi Programi Önerirsiniz..

Kopyaliyacağim Site de DB olmadiğini Var Saniyorum Direk Duz Satiş Sitesi bişey eger Yasak Deilse Burdan Link vere bilirim Hangi Site Oldugunu

Bİde wampserver de Kurulum yaptikdan Sonra böyle bir hata geliyor ? bunu nasil çöze bilirm ??

Resimli Anlatimlari Yaptim ama gene de bu hata geliyor Karşima

filmseverr

OpenCart-TR
Web sitesi
www.bumerbilgisayar.com
Bu wampın sürekli karşılaşılan bir hatası normal hostda bu hatayı almazsın bu sitende token hatasınada sebep verir js kodlarda sıkıntı çıkabilir sitenizi kesin kurucaksanız hostunuzu alıp host alanında yapıp gelişmelerinizi.
FileZilla kullanıyorum uzun süredir CuteFtpde aynı işi görüyor.