opencart admin sayfası düzgün açılmıyor

flycat

OpenCart-TR
herkese merhaba,
opencart 2.0.1.1 sürümünü domain adresime kurdum.herşey düzgün bir şekilde hata vermeden yüklendi fakat admin sayfasına girdiğim zaman sayfadaki öğeler düzgün gözükmüyor...hata mesajı da vermediği için sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım.yardımlarınızı bekliyorum.

not:ayrıca sayfaya ücretli olarak yeni tema ve modül eklettirmek istiyorum.ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.

Ekli dosyalar

• opencartadmin.jpg
    opencartadmin.jpg
    187.1 KB · Görüntüleme: 8

rkestane

OpenCart-TR
Web sitesi
rkestane.blogspot.com.tr
admin\view\template\common\header.tpl dosyasında 16 satırında
<link href="view/javascript/bootstrap/less/bootstrap.less" rel="stylesheet/less" /> dosyası bulunamadı hatası veriyor onu bi kontrol edermisin. dosya belirtilen adrestemi. onu duzelttiginde sorun duzelmesi lazım. eger o olmazsa gene header içine
<link href="view/javascript/bootstrap/css/bootstrap.css" rel="stylesheet/css" />
satırını ekleyip deneyebilirsin.

flycat

OpenCart-TR
rkestane' Alıntı:
admin\view\template\common\header.tpl dosyasında 16 satırında
<link href="view/javascript/bootstrap/less/bootstrap.less" rel="stylesheet/less" /> dosyası bulunamadı hatası veriyor onu bi kontrol edermisin. dosya belirtilen adrestemi. onu duzelttiginde sorun duzelmesi lazım. eger o olmazsa gene header içine
<link href="view/javascript/bootstrap/css/bootstrap.css" rel="stylesheet/css" />
satırını ekleyip deneyebilirsin.

denedim hocam değişmedi durum :(