Opencart 1.4.x sipariş alt limiti eklemek?

eren70

OpenCart-TR
Öncelikle forumda yaptığım aramada bu yönde bir bilgi bulamadım. 10,5'de olan toplam sipariş alt limiti (para olarak) sanıyorum 10.4.x de yok veya ben bulamıyorum.

Örneğin siteden alışveriş yapmak isteyen müşterinin en az 200.-TL'lik ürünü sepete eklemesini istiyorum, bunun altında kalırsa kabul etmeyecek ve 10.5'de olduğu gibi uyarı verecek.

1. 10.4.x'de böyle bir özellik var da ben mi bulamıyorum?
2. şayet yoksa bunu çözebilmek için bir kod revizesini nasıl yaparım?
3. veya bunun için bir modül var mı?

şimdiden teşekkürler

eren70

OpenCart-TR
çözüm önerisi olan bir arkadaş yok mu acaba?

hikko

OpenCart-TR
http://theqdomain.com/ocstore/minmaxorder 10 dolar kardeşim cüzi bir miktar alıp kullanabilirsin

fanty_35

OpenCart-TR
hocam ben bu modülü alacam fakat ödemeyi nasıl yapacaz dolar olarak birde yabancı site ?

eren.erduran

OpenCart-TR
Web sitesi
erenerduran.com
Eren arkadaşım, bunun için php dilini biliyorsan kaynak kodlardan düzenleyebilirsin. Ama bilmiyorsan işin biraz zor. Anca hikko nun sunduğu gibi (paralı) modüllerle halledebilirsin işini

fanty_35

OpenCart-TR
arkadaşlar indirdim kurdum ama çalıştıramadım kurulumunu anlatırmısınız yanlış eksik birşey yapmış olabilirim.

arkadaşlar http://theqdomain.com/ocstore/minmaxorder bu linkteki modülü satın aldım kurmaya çalıştım kurulumunu tercüme ettiğim ölçüde fakat çalışmadı. rica etsem kurulumunu aşağıda ki bölümü türkçeye anlayabileceğimiz şekilde tercüme edermisiniz acaba kurulumda eksik bişi mi yaptım ?

How to install it:
==================
1) Unzip and upload the contents to the root directory of your OpenCart installation, preserving directory structure
-- NO FILES OVERWRITTEN
2) From the admin menu, go to 'Admin->Users->User Groups'. Edit Top Administrators
3) Find and check the entries for any unchecked files in both modify and access. save.
4) From the admin menu, go to 'Extensions->Order Total'.
5) Install the module, and click edit to configure.

6) Insert code into checkout/confirm.tpl file