unsound
OpenCart-TR
Herkeze merhabalar , bir tema satın alarak sitemin yeni ara yüzüne entegre etmeye çalışıyorum . Ürünü sepete eklediğim zaman hiç bir sıkıntı ile karşılaşmıyorum , ne zaman ödeme seçeneklerine geldiğim zaman "Alışveriş sepetiniz" boş diyerek sepeti boşaltıp çıkıyor.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
www.bonedunyasi.com/yeni ise link adresi,şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada bu sıkıntı bir tek IE da oluyor. Chrome vede Mozillada olmuyor bu sıkıntı.Yardım edebilecek yada aynı sıkıntıyı yaşayanlar oldumu? Şimdiden teşekkür ederim.
Allah c.c. için kimse bu hata ile karşılaşmıyormu? Bir ayrıntı daha var , local host da gayet güzel bir biçimde çalışıyor.IE da bile çalışıyor. Ama sub folder altına atınca hiç bir şekilde çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birileri varmı?
Yardımlarınızı rica ediyorum.
www.bonedunyasi.com/yeni ise link adresi,şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada bu sıkıntı bir tek IE da oluyor. Chrome vede Mozillada olmuyor bu sıkıntı.Yardım edebilecek yada aynı sıkıntıyı yaşayanlar oldumu? Şimdiden teşekkür ederim.
Allah c.c. için kimse bu hata ile karşılaşmıyormu? Bir ayrıntı daha var , local host da gayet güzel bir biçimde çalışıyor.IE da bile çalışıyor. Ama sub folder altına atınca hiç bir şekilde çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birileri varmı?