modüllerin efek vermiyor

yasarakdeniz

OpenCart-TR
modüllerin efek vermiyor yeni ürün veya kampanyalı ürünleri tektek dönmesi gerekirken dönmüyor ama ürün gözüküyor öyle duruyor sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Web sitesi
www.edessaweb.com
1. yazım kurallarına uymayarak ne dediğiniz anlatmak istediğinizi pek anlaşılmıyor.
2. hangi modülü kurdunuz?
3. efekt vermesi için header.tpl dosyasına js dosyalarını eklediniz mi?

yasarakdeniz

OpenCart-TR
site açılmıyor http 404 hatası veriyor ama admine giriş yapıyor sıkıntı nedir acaba index mi silindi ama ftp atıyorum indexi aynı hata veriyor acaba neden yapar bunu

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Web sitesi
www.edessaweb.com
güzel kardeşim sitenin tam olarak nesi var? modüllerde efekt mi yok, yoksa siten mi açılmıyor. sitenin adresini versen daha iyi yardımcı olurum.

hikko

OpenCart-TR
site adresini verirmisin site mi açılmıyor yoksa modüllermi çalışmıyor modüllerdeki problem eğer farklı bir tema kullanıyorsan veya bir modül js ler de bir çakışma olabilir

yasarakdeniz

OpenCart-TR
kardeşim şöyle açılmıyor www.nasrettinhocakundura.com
ama www.nasrettinhocakundura.com\admin açılıyor
öncelik sıkıntı bu

default temayı kullanıyorum temaları değiştiriyorum aynı

hikko

OpenCart-TR
kurulumu tam tamamlayamamışsın install dosyasını tekrar at ve tekrar kur

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Web sitesi
www.edessaweb.com
hikko arkadaşımızın dediği de olabilir ya da sitenin ana dizinindeki config.php dosyası silinmiş veya kurulum yaparken kurulum bilgileri kaydedilmemiş olabilir.

hikko

OpenCart-TR
admin klasörün çalışıyor o zaman sorun config dosyasında boşbir config dosyası al ve admin panelindeki config dosyasını yan yana aç bilgiler benziyor copy paste yaparak tabi admin yolu biraz farklı ama kurcalayıp öğrenebilirsin

yasarakdeniz

OpenCart-TR
yanlışlıkla
index.php ve config.php sildimişim yalnız 1.4.8 in index ve config attığım halde olmuyor başka ne yapmam gerekiyor arkadaşlar
config 0 byt gözüküyor

hikko

OpenCart-TR
sen gönder bana email ile admin config dosyanı ben sana yenisini yapayım normal configi

hikko

OpenCart-TR
hikmetmahmut@gmail.com a mail atman yeterli o dosyayı dostum admin klasöründeki config dosyasını göndereceksin

invert

OpenCart-TR
Sunucudan sunucuya taşıma yaptıysanız eğer admin bölümünün açılması sayfanın açılmaması çok normal öncelikle diğer arkadaşların dediği gibi config dosyalarınızı kontrol edin ve admin paneline girerrek Sistem/Genel Ayarlar/ bölümündeki Mağaza URL bölümünü kendi sayfanıza göre ayarlayın örnek: http://www.siteniz.com/upload gibi. bu şekilde sorununuz çözülmüş olacaktır.

yasarakdeniz

OpenCart-TR
invert' Alıntı:
Sunucudan sunucuya taşıma yaptıysanız eğer admin bölümünün açılması sayfanın açılmaması çok normal öncelikle diğer arkadaşların dediği gibi config dosyalarınızı kontrol edin ve admin paneline girerrek Sistem/Genel Ayarlar/ bölümündeki Mağaza URL bölümünü kendi sayfanıza göre ayarlayın örnek: http://www.siteniz.com/upload gibi. bu şekilde sorununuz çözülmüş olacaktır.
olmuyor tam ne yazmalıyım ki olsun

hikko' Alıntı:
hikmetmahmut@gmail.com a mail atman yeterli o dosyayı dostum admin klasöründeki config dosyasını göndereceksin

size mail attım biraz geç oldu ama şimdiden yarmınız için çok teşekkürler

hikko

OpenCart-TR
yanlış dosyasyı atmışsınız boş olan dosyayı nasıl doldurabilirimki ADMİN KLASÖRÜNDEKİ config dosyasını göndereceksiniz