afacankujo
OpenCart-TR
Arkadaşlar opencart için Mibew canlı destek scripti. Ben kurdum denedim çokda güzel çalşıyor. Anlatımı aşağıda
Öncelikle http://mibew.org/download.php bu adresten Mibew Messenger ve Türkçe Dil Dosyasını indiriyoruz.
İndirdiğimiz dil dosyasını locales klasörünün içine kopyalıyoruz.
hosting panelinden veritabanını oluşturuyoruz. veritabanı bilgilerini /libs/config.php dosyasının içindeki ilgili yere yazıyoruz
$mysqlhost = "localhost";
$mysqldb = "DB adı";
$mysqllogin = "Db Kullanıcı Adı";
$mysqlpass = "Db Şifre";
$mysqlprefix = "";
Bu ayarları yaptıktan sonra dosyayı hosta atıyoruz. www.siteadi.com/mibew/install/ adres çubuğuna kurulum adresini yazıyorsunuz ve çıkan ekranda tabloları oluştur diyorsunuz. Hepsi bukadar.
Şimdi gelelim bunu opencartta kullanmaya
ekli dosyayı indirip sunucuya atıyoruz.
Eklentiler - Modüller e giriyoruz
Content ismi ile modülümüz gelmiş olması gerekli.
canlı destek sistemimizin admin paneline giriyoruz buton kodu oluştur diyoruz oluşan kodu buraya ekliyoruz. Bu arada admin giriş bilgileri kullanıcı adı : admin şifre boş.
örneği aşağıdaki siteden görebilirsiniz.
www.aryadis.com
Öncelikle http://mibew.org/download.php bu adresten Mibew Messenger ve Türkçe Dil Dosyasını indiriyoruz.
İndirdiğimiz dil dosyasını locales klasörünün içine kopyalıyoruz.
hosting panelinden veritabanını oluşturuyoruz. veritabanı bilgilerini /libs/config.php dosyasının içindeki ilgili yere yazıyoruz
$mysqlhost = "localhost";
$mysqldb = "DB adı";
$mysqllogin = "Db Kullanıcı Adı";
$mysqlpass = "Db Şifre";
$mysqlprefix = "";
Bu ayarları yaptıktan sonra dosyayı hosta atıyoruz. www.siteadi.com/mibew/install/ adres çubuğuna kurulum adresini yazıyorsunuz ve çıkan ekranda tabloları oluştur diyorsunuz. Hepsi bukadar.
Şimdi gelelim bunu opencartta kullanmaya
ekli dosyayı indirip sunucuya atıyoruz.
Eklentiler - Modüller e giriyoruz
Content ismi ile modülümüz gelmiş olması gerekli.
canlı destek sistemimizin admin paneline giriyoruz buton kodu oluştur diyoruz oluşan kodu buraya ekliyoruz. Bu arada admin giriş bilgileri kullanıcı adı : admin şifre boş.
örneği aşağıdaki siteden görebilirsiniz.
www.aryadis.com