Meta Açıklaması - Meta Kelimeleri- etiket örnekleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafakara

OpenCart-TR
Merhaba. Opencartı kullanmak birşeyler satmaya çalışmak çok güzel şeyler ama sitemiz google da üst sıralarda çıkmazsa boşuna uğraşmış sayılırız. Ben seo vb çalışmalarda hiç anlamam ama okudumğum makalelere bakılırsa keywords denilen özellik önemli birşey, mesela bitkisel ürünler satışı yapan x diye bir site var örnek vermek gerekirse bioxcin forte sprey ürününün keywordsune Bioxcin | Bioxcin Forte Sprey Şok Fiyat | 39,20 TL fiyatı ve yorumları yazmış, google da bioxcin forte sprey diye aradığımızda bu yazı en üstte çıkıyor, sanki ürünün başlığı gibi,, altındada standart her üründe kullanılan şu cümleler yazıyor.Bioxcin Forte Sprey Şok Fiyat hakkında ayrıntılı bilgi,yorum ve en uygun fiyatlar diye . ürün isimleri değişiyor sadece kullanılan yazı aynı . opencartta olan meta açıklaması ve hemen onun altındaki meta kelimeleri nedir? ikisine de aynı şeylerimi yazacağız herkesten rica ediyorum örneğin bioxcin forte sprey ürününün meta açıklamasına , meta kelimelerine ve etiketine ne yazardınız örnek verirmisini? bu konuda herkesin desteğini bekliyorum. ikinci bir sorumda sitemin anasayfasını domainsite.com/index.php?route=common/home den domainsite.com/ a dönüştürmek için ftp den nereye müdahale etmem gerekiyor. herkese bol satışlar.

resif

OpenCart-TR
Merhaba ,
Opencart sisteminin seo açısından gayet iyi olduğunu düşünüyorum ,
Aşağıda bazı bilgiler vermeye çalıştım umarım faydalı olur .

• Her ürün için ayrı meta kelimeler ve meta açıklamalar yazmalısınız
  • Aynı girilen bütün meta anahtar kelimeler ve meta açıklamalar google tarafından anlaşılarak sizlere google nin sunduğu web master araçları sayfasından sizlere sunuluyor yani google biliyor kopya içerik kullandığınızı :) ve bu iyi birşey değildir!
  • Meta anahtar kelimelerin faydası yok denecek kadar az ama yinede boş bırakmayınız! Meta Açıklamalarını ise özgün olarak oluşturmaya çalışınız ve anahtar kelimelerinizi açıklamada sürekli tekrar etmekten kaçınınız.
  • Seo Url özelliğini aktif ederek yayınını yaptığınız ürünün başlığını url'yede giriniz bunun için Ürünler -->Veri -->Seo kelimeleri kısmına giriniz ama daha önce aşağıdaki linkten Seo url nasıl aktif olur onu öğreniniz. :
    http://forum.opencart-tr.com/thread-456.html?highlight=seo
  • Ürün Başlıklarının en önemli kısım olduğunu düşünüyorum , Anlamlı ürün başlıkları oluşturunuz .
  • Ürün etiketlerini ise her ürüne 3-5 arası etiket olarak belirleyiniz ,etiketleri virgül ile ayırınız ve ürün başlığını ürün etiketlerinde kullanmamaya çalışınız ürün hakkında google da nasıl arama yapılarak bulunabileceğini araştırınız , niteliği eş anlamlısı , özellikleri vb , mesela bilgisayar ürününde notebook ürün etiketini kullanmak gibi .

Sizin verdiğiniz örnekteki ürün etiketlerinin aramada en üstte değil 3.sırada, bu şekilde olmasının sebebide sitenin verdiğiniz örnekteki kelimelerde güçlü olması sanırım ,

Örnek istemişsiniz bence yukarıda yazılanlardan kendi örneğinizi yazabilirsiniz balığı tutma sırası geldi yani ;) (Hiç bir şey bilmiyorsanız google da ön sıralarda çıkan sitelerin meta açıklama ve kelimelerine bakabilirsiniz ama özgün olmanız her zaman daha iyidir.)

2.sorunuz için yine Yukarda verdiğim seo url kısmındaki linki ziyaret ediniz .
İyi çalışmalar.

Mustafakara

OpenCart-TR
Açıklamalar için sağol, daha fazla (örnekli) yorum bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...