Mustafakara
OpenCart-TR
Merhaba. Opencartı kullanmak birşeyler satmaya çalışmak çok güzel şeyler ama sitemiz google da üst sıralarda çıkmazsa boşuna uğraşmış sayılırız. Ben seo vb çalışmalarda hiç anlamam ama okudumğum makalelere bakılırsa keywords denilen özellik önemli birşey, mesela bitkisel ürünler satışı yapan x diye bir site var örnek vermek gerekirse bioxcin forte sprey ürününün keywordsune Bioxcin | Bioxcin Forte Sprey Şok Fiyat | 39,20 TL fiyatı ve yorumları yazmış, google da bioxcin forte sprey diye aradığımızda bu yazı en üstte çıkıyor, sanki ürünün başlığı gibi,, altındada standart her üründe kullanılan şu cümleler yazıyor.Bioxcin Forte Sprey Şok Fiyat hakkında ayrıntılı bilgi,yorum ve en uygun fiyatlar diye . ürün isimleri değişiyor sadece kullanılan yazı aynı . opencartta olan meta açıklaması ve hemen onun altındaki meta kelimeleri nedir? ikisine de aynı şeylerimi yazacağız herkesten rica ediyorum örneğin bioxcin forte sprey ürününün meta açıklamasına , meta kelimelerine ve etiketine ne yazardınız örnek verirmisini? bu konuda herkesin desteğini bekliyorum. ikinci bir sorumda sitemin anasayfasını domainsite.com/index.php?route=common/home den domainsite.com/ a dönüştürmek için ftp den nereye müdahale etmem gerekiyor. herkese bol satışlar.