Kredi kartlı alışveriş için en güvenlisi ve pratik olan sistem nedir??

orhancakmakli

OpenCart-TR
Selam arkadaşlar sorunum için bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var...

Şu anda aktif olarak kullandığım kapıda ödeme ve eft ödemelrini kabul ettiğim bir sitem var... Ama devir Kredi kartlı alışveriş devri kimse havaledir kapıda ödemedir ( kapıda ödemeli sahtekarlıklar nedeni ile ) uğraşmak istemiyor.. bunun için kredi kartlı bir sistem ihtiyacım var.. Araştırıyorum PAYU güzel bir sistem diye araştırdım % lik dilimden kar alıyor buna varım ama sitesinde okuduğum kadarıyla birde 600 tl lik bir her yıl verilen bir sabit ücretide var, Pay pal a gelince onada da bildiğim kadarı ile pay pal hesabı açmadan müşteri alışveriş yapamıyor yada yapıyor ama görüntüde bilmeyen için şüphe yaratıyor gibi ,, İpara var yada değişik ödeme metodları.... Sitede Bir kaç private shoop script satanla alım aşamasına kadar geldim arkadaş seçenekler 8 bankanın sanal postu yazmış, ama bu zaman kadar kullanmamış güvenli mi diyorum sanal post modülü yazarım + şu kadar diyor peki o daha önce yazılan güvensiz mi??? diye soruyor insan kendine... ödeme seçeneklerinde fikir ve tecrübe edinen arkadaşlar lütfen yardım...

opencart ın temsil edildiği koskoca bir forumda konu ile bilgisi olan kimse yok mu????? kimse kredi kartlı bir opencart kullanmaz mı???? demek ki opencart kredi kartı kullanımı için güvenilir bir yapı değil...

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Bankaların ortak ödeme sayfasını kullanabilirsiniz. Google'da araştırma yaparak gerekli bilgi ve dökümanlara ulaşabilirsiniz. Ödemeler banka sayfasına yönleneceğinden bu sistem en güvenli tekniklerden biridir. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

orhancakmakli

OpenCart-TR
Bankaların ortak ödeme sayfasını kullanabilirsiniz. derken payu-ipara vs gibi mi??? 3d destekli sanal bpost modullaerinden mi bahsediyorsunuz???? banlkalarla anlaşmadan yada sadece bir tanesi ile anlaşarak ortak ödeme sayfası oluşturabilirmiyim? googleden bu konu ile ilgili bir link verebilirmisiniz?

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
http://eticaret.garanti.com.tr/Garanti-Guvenli-Ortak-Odeme-Sayfasi.aspx Örnek olarak bu sayfayı inceleyebilirsiniz. Ödeme sizin web sayfanızdan değil bankanın sayfasından alındığından en güvenilir sistemlerin başında gelen bir sistemdir. Ama detaylara ulaşabilmek için konu ile ilgili Google'da araştırma yapmalısınız.

orhancakmakli

OpenCart-TR
evet... hem yapı olarak güvenli hem de yıllık toplam 350 tl ye iş bitiyor.... hem de banka güvencesinde... payu ya yıllık 600 tl % üzerinden para vereceğime bu sistem daha mantıklı