Kategori Geri Sayım Ekleme yardım

suleyman1

OpenCart-TR
Web sitesi
firsatlarsepetim.com
S.a Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar

Ben Kategorilerde Geri Sayım Sayacı Eklemek İstiyorum

Ücretli Yaptırmak İsterdim Ama şuanda Ücret Ödemeye Durumum müsağit Deyil Kendi Cabamla Tema Yapmaya calışıyorum

projemde Kategorilere Geri Sayım Sayacı Yapmak İstiyorum Ama Ben Bu sorunun altından kalkamadım Yardımcı olursanız cok sevinirim

şimdiden cok teşekur ederim saygılarımla

yardımcı ola bilecek yokmu acaba

RedWhite27

OpenCart-TR
Web sitesi
www.leventkorkmaz.com
:dodgy: kardeş öncelikle forumda yardım isterken, yokmu çözecek, peki ücretli ne kadara yaparsınız biryerlerden ayarlamaya çalışırım falan bu tip yaklaşımlar ancak yardım edecek üyeyi bile kendinden uzaklaştırmaya yarar, birilerinin 3/5 kuruşunun peşinde değil kimse. ;) sadece forumdaki ücretli işlerle ilgilenen en bilir kişiler bile ekran başında iş beklemez herkesin bir uğraşı var.Üyeler sorunlarını bildirir ilgilenen yoksa yine rica eder mutlaka birileri cevap verir. Fakat öyle yokmu yardım edecek, forumdaki herkes 3/5 kuruşun pesindeymiş gibi! peki ücretli ne kadar biryerden bulmaya çalışırım falan çok itici diyaloglar bunlar kardeş :rolleyes:

aşağıdaki linkte geri sayım sayacının ücretsiz versiyonu var.

http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=4365&filter_username=ocextensions&page=5

veya forum içindeki 10'larca anlatımlardan birini inceleyebilirsiniz:
http://forum.opencart-tr.com/thread-5032.html

suleyman1

OpenCart-TR
Web sitesi
firsatlarsepetim.com
herlafın altında bir şey aramayın benim amacım private tema yapmak ve burda kulanmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedım

kategori geri sayım sayacı bölümü ekledim yanlız calışmadı burdanda yardım almak istedim bu kadar laf yapıcagınızı bilseydim konuyu acmazdım

RedWhite27

OpenCart-TR
Web sitesi
www.leventkorkmaz.com
:sleepy: Bebeğim aradığın laf ise Kenan Erçetingöz'e uğraman gerek! Burada ancak çare bulursun. Portal içinde sıkıntılarını, birilerinin 3/5 kuruşunu bekleyen kişilere yazar gibi dile getirmeye devam edersen emin ol öyle yorumlar gelirki benim bir önceki gönderim sana iltifat olarak miras kalır.
Sana birkaç portal kardeşliği tavsiyesi. ;)

Konu açmadan önce araştırmalısın çünkü! araştırmak ve yardımcı olucak yok galiba, peki ücretli nekadara yaparsınız biyerlerden ayarlamaya calışırım! tipi laflar türetmeden çözüme ulaşabilmek ciddi bir yetenektir.

Private tema yapmadan önce! o private temaya ekleyeceğin modülü yapma mantığını kavramalısın.

Paylaşımların private olması çok önemli değil! Sen rahat ol canı isteyen günümüzün web ortamında rahatlıkla buluyor private'i ;) yeterki sen foruma daha sık uğra, daha sık uğra ki' buradaki kullanıcıların ne kadar iyi niyetli olduğunu hisset... ilk gönderi yaşadığın soruna ve neden kimsenin iletine yorum yazmadığına bir cevaptı tabi anlayana.! ve Sevgiyle Kal...