Kapıda Kredi Kartı ile ödeme

zapatya

OpenCart-TR
Merhaba kapıda nakit ödeme yanı sıra kapıda kredi kartı ile ödeme eklemek istiyorum yani müşteriye ödeme kısmında kapıda nakit ödeme ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri çıkacak ki yapacağı ödemeye göre pos cihazı göndereceğiz modul çoğaltma ile yapmaya çalıştım fakat 1.5.1.1 de beceremedim olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Sitede verilen Modül Çoğaltma Metodunu uygulayarak başarılı olabilirsiniz.
Yaşadıgınız hataları paylaşırsanız adım adım site üzerinde yardımcı olacak kişiler çıkacaktır. Bu yöntemle diğer kullanıcılarada yol göstermiş olacaktır konu .

* Teslimatta Ödeme Modülü (Kapıda Kredi Kartı İle Ödeme) olarak çoğaltılabilir.

zapatya' Alıntı:
Merhaba kapıda nakit ödeme yanı sıra kapıda kredi kartı ile ödeme eklemek istiyorum yani müşteriye ödeme kısmında kapıda nakit ödeme ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri çıkacak ki yapacağı ödemeye göre pos cihazı göndereceğiz modul çoğaltma ile yapmaya çalıştım fakat 1.5.1.1 de beceremedim olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
çek / senet seçeneğini değiştirip yapabilirsin. modül çoğaltma yaptıgın zaman ödeme metodu kısmında hata alabilirsin. ama genede denemende fayda var.

Böyle Bir şey istiyorsan eğer,

2621q20.jpg

29mkw3q.jpg

ek'teki dosyaları yüklemen yeterli olacaktır.

NOT: çek / senet modülü üzerinde değişiklik yapılmıştır.

Ekli dosyalar

• modul.zip
    2.1 KB · Görüntüleme: 226

tolga35

OpenCart-TR
BLaDe' Alıntı:
çek / senet seçeneğini değiştirip yapabilirsin. modül çoğaltma yaptıgın zaman ödeme metodu kısmında hata alabilirsin. ama genede denemende fayda var.

2621q20.jpg

29mkw3q.jpg

kapıda ödeme sisteminde kargo firması 5 tl ücret kesiyor bunu yansıtacağız müşteriye_?

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
Aras Kargo, Kapıda Kredi Kartı ile ödemeniz gerçekleştirilecektir. Yazan yere +5 TL ücret alınmaktadır diye belirtebilirsiniz. veya sabit kargo fiyatına ekleyebilirsiniz.

sekhil

OpenCart-TR
sabit kargo fiyatına eklenebiliyor ama bu kapıda ödeme olayı farklı bilmiyorum kullanan oldumu gerçek hayatta.

Örnek veriyorum: Eğer ürün 100 Tl ye kadarsa 3.54+KDV , veya 500TLye kadarsa ürün 6.50+KDV gibi bir ücret kesilmesi gerek müşteriye(bu ücretleri kargo şirketi belirliyor) ve sepet bunu öyle bir hesaplamalıki sepetteki ürün 100 TL yse 3.54 çıkmalı otomatik olarak veya 500TLyse 6,50TL kesmeli otomatik olarak...>>bu da kargo bedeli değil ztn KARGO KOMİSYON BEDELİ diye geçiyor yani fatura yazarken bu şekilde yazılmalı..(neyse muhasebesel kısmına girmiyorum) ama bu işlemi opencart ile nasıl yapıcaz bunun bilgisi gerekmektde. 1.4 için yapılmış ama o değil olay asıl anlattıgım sistemi bu şekilde olmalı

şimdiden teşekkürler umarız bilenler bu işe el atar çünkü herşeyin hazır olduğu sistemde bakıldığı zaman resmen ürün siparişi verilemiyor!

cozbas

OpenCart-TR
Teslimatta ödeme modülünü klonladım.
"Kapıda kredi kartı ile ödeme" modülü ektedir.

Credit Card on Delivery :)

Ekli dosyalar

• ccod_modul.rar
    6 KB · Görüntüleme: 145

kral38

OpenCart-TR
BLaDe' Alıntı:

2621q20.jpg

29mkw3q.jpg

Sürüm 1.5.5.1 Denedim çalışıyor Çok Teşekkür ederim..