İşten anlayanlardan yardım bekliyorum.

bimedya

OpenCart-TR
İyi günler arkadaşlar,

Normal opencart'ı alıp başlangıc 2000, ardından her yıl 1000 lira ya satan bir site var. Aldık, kurduk bir fark göz ile görülür derecede yok. Bi kaç stil dosyasıyla oynanmış footer değiştirilmiş felan marka koyulmuş o kadar.

Sorum şey olacaktı; Sanal Pos vb. Güvenlik ayarları (yapılmadı ama yapılcakmış) sizce bu kadar pahalı olabilir mi.? 2bin lira gibi bi mebla... Dönüş bekiyorum arkadaşlar teşekkürler.

mehmet80

OpenCart-TR
Bu fiyatlar ile iş yapanlardan uzak durun.

OpenCart ücretsiz
En pahalı şablon: 150 dolar (15 dolara da var)
ortalama modül fiyatları 20-30 dolar
ücretsiz dağıtılan sanal poslar var.
iyi bir firmadan hosting 100 TL (20TL de var ama ben 100TL ile sağlam bir firmadan host almayı tavsiye ederim). Firma lafımı dikkate alın host alacaksanız şahışlarla iş yapmayın. 2 gün sonra orta bırakıp gider öylece kalakalırsınız.

Hiç bir işten anlamıyorsanız her şeyi ücretli alacağınızı varsayarsak taş patlasa host dahil 750TL gider oda en yüksek fiyat. Host dışında diğerlerini bir kere ödersiniz. Biraz ya da orta derecede bir bilgiye sahip seniz çok daha düşük fiyatlara da yapabilirsiniz.

yusuf1990

OpenCart-TR
haklısın kardeşim. B şu demek oluyor insanlarımız bazı bilgilerde bilgisiz kaldıkları için fırsatçılara yol görünüyo ama onlar sizi kandırdıklarını sanarlar da kendilerini hiç düşünmezler.

piryapos

OpenCart-TR
süper be satış yapıyorlarsa beleşten para kazanıyorlar bu sitede o tür site yapacak çok kişi var amam inanmayın paranız boşa gider site konusunda bildiklerimi ögretirim sizde kendinize yaparsınız para ödemeden

gehennas

OpenCart-TR
geçmiş olsun, güzel para vermişsiniz şaka maka.

olgunumur

OpenCart-TR
ideasoft gibi sağlam yazılımlar var o para ya arkadaşım her türlü destekleri de var gerçekten geçmiş olsun çok iyi para vermişsiniz..

niTRos001

OpenCart-TR
Web sitesi
www.baylas.com
Çok para bilgiğiniz haksız kazanç sağlıyorlar. Size önerebileceğim bir e-ticaret firması yok o konuda internetten araştırma yapabilirsiniz. Yada boş zamanınız varsa ve siteden beklentileriniz bir anda gerçekleşmeyecek ise opencart ı öğrenin derim.