hepsiburada.com Opencart Lansmanı :)

emrebozok

OpenCart-TR
Selamlar arkadaşlar ;

Aşağada çekmiş olduğum video da hepsiburada tasarımı ve işlevsellik özelliğini kullanarak bir tema yarattım,opencart ile az çok neler yapılabileceğini göstermek istedim.

Aslında demo sitem olan 3kagit.com da benzer bir tasarım mevcut ama localhostta tasarımı ve işlevselliği daha bir geliştirdim videoya çektim.Üşenmez isem 3kagit.com a yüklicem inşallah : )

Kafam da hep hepsiburadanın tasarımını yapmak vardı yaklaşık 2 ay önce bu girişim de bulundum ve ortaya birşeyler çıktı. hepsiburada.com özellik açısında çok kapsamlı olduğundan ilerde ki başka projelerimi daha rahatça yapabilmemi sağlıcaktı (Bütün eklenti ve modüller elimin altında olacaktı)

Öncelikle tema satılık değil illaki soran oluyor satar mısın diye satmıycam tamamen zevkine yaptım.İçerdeki modüllerin ve bazı eklentilerin satışını zaten az çok yapmaktayım.

Çalıntı bir tasarıımın kullanılması çok saçma geliyor zaten bana,ben olsam aynı tasarımlı siteden alışveriş yapmazdım : )

Bazı kalan bölümleri var onlar :

-Popup Sepet ( Bitmek Üzere)
-Blog Bölümü ( Bitti ufak css işleri kaldı)
-Kayıt ol ve checkout Bölümü (Başlamadım henüz)
-Müşterilerin mail ile değil de Mesaj aracılığyla daha hızlı bilgi almasını sağlayan Mesajlarım Bölümü ( Bitti sayılır )

Bunları da tamamladıktan (yaklaşık 1 aylık bir işi kaldı) sonra projemi sonlandırıp aklımda ki başka bir sitenin tasarımına başlıcam
Umarım beğenmişsiniz dir en azından opencartla baya bir şey yapılıyor ben onu gördüm : )

Buyrun video HD izleyin

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kd8JLkIAMEE[/video]

armagan87

OpenCart-TR
müthiş olmuş şimdiye kadar gördüğüm en detaylı hepsiburada teması,piyasa da bir sürü hepsiburada teması var ama anasayfa haricinde hiçbiri benzemiyor onların,detaylar süper,özellikle özel kategori sayfası,ürün sayfası ve sipariş geçmiş sayfasına bittim,satışa sunsan bir çok alıcı çıkacaktır.
tebrikler..

alper196

OpenCart-TR
Satın Almak İstiyorum iletişim mailine yazdım cevap vermediniz?