Hediye çeki

byduman

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşalar.
Forumda arama yaptım ama bulamadım eğer varsa lütfen kusura bakmayın.
Sorunum şu: Hediye çeki satın almak istendiğinde eger sepette sadece hediye çeki varsa alışveriş tamamla dendiğinde hiç bir ley olmuyor ancak bir ürün daha alınırsa alışveriş tamamlanıyor. Sadece hediye çeki almak mümkün değimidir? eğer mümkünse lütfen yardımcı olun.

Şimdiden teşekkürler.
Saygılar.

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
catalog/controller/checkout/checkout.php

Bul :
Kod:
if ((!$this->cart->hasProducts() && !empty($this->session->data['vouchers'])) || (!$this->cart->hasStock() && !$this->config->get('config_stock_checkout'))) {

Değiştir :

Kod:
if ((!$this->cart->hasProducts() && empty($this->session->data['vouchers'])) || (!$this->cart->hasStock() && !$this->config->get('config_stock_checkout'))) {

Ürün Eklemeden Hediye Çeki Satın Almanıza Olanak Sağlar.

sekhil' Alıntı:
aynı sorun bende de var :s

sekhil

OpenCart-TR
Gökhan TAYLAN' Alıntı:

Bul :
Kod:
if ((!$this->cart->hasProducts() && !empty($this->session->data['vouchers'])) || (!$this->cart->hasStock() && !$this->config->get('config_stock_checkout'))) {

Değiştir :

Kod:
if ((!$this->cart->hasProducts() && empty($this->session->data['vouchers'])) || (!$this->cart->hasStock() && !$this->config->get('config_stock_checkout'))) {

sekhil' Alıntı:

tek kelimyle harikasınız en zor anlarda yardımcı olmanız yokmu:)

çok teşekkürler gökhan bey ;)

yalnız ödeme seçeneğine gelindeiğinde örneğin; banka havalesi seçiyorum Undefined variable diye uyarı penceresi çıkıyor. siparişi onaylayamıyorum doğal olarak

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Kod:
@sekhil "
banka havalesi seçiyorum Undefined variable"

banka havalesiyle ilgili kodlarınızda hata oldugu anlamına gelir dosyalarınızı gözden geçirin onun haricinde yaptıgımız işlemler sonucu sipariş tamamlama başarılıdır.

Ürün Eklemeden Hediye Çeki Satın Almanıza Olanak Sağlanır

SerhatTemur

OpenCart-TR
Web sitesi
kaysansilah.com
Arkadaşlar bir sorunum var neden kaynaklanıyodur acaba ?

Hediye çeki gönderilen kişiye giden kod, alışveriş sırasında kullanılmak istendiğinde ''Uyarı: Hediye çeki Kodu Geçersiz ya da kullanılmış!'' diye bir hata veriyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Satış yapıldıktan sonra hediye çekleri bölümünden gönder diyorum. Acaba bunun dışında yapmam gereken bişeymi var?

bartek

OpenCart-TR
Gökhan TAYLAN' Alıntı:

Bul :
Kod:

Değiştir :

Kod:

sekhil' Alıntı:

Merhaba,
Hediye çeki verilen bu kod ile sorunsuz çalışıyor fakat bende sepete bu çek ekli iken Sepetim bölümüne tıkladığımda
/template/checkout/cart.tpl on line 62Warning: Invalid
/template/checkout/cart.tpl on line 84Warning: Invalid argument gibi hatalar çıkıyor sebebi ne olabilir acaba , teşekkürler şimdiden...

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Yaptığınız Önceki Kod Modifiyelerini Hatırlamaya Çalışın , Olası Bir Kod Hatanız Mevcut .

bartek' Alıntı:
Gökhan TAYLAN' Alıntı:

Bul :
Kod:

Değiştir :

Kod:

Merhaba,
Hediye çeki verilen bu kod ile sorunsuz çalışıyor fakat bende sepete bu çek ekli iken Sepetim bölümüne tıkladığımda
/template/checkout/cart.tpl on line 62Warning: Invalid
/template/checkout/cart.tpl on line 84Warning: Invalid argument gibi hatalar çıkıyor sebebi ne olabilir acaba , teşekkürler şimdiden...