Google Webmaster'da Hata Alıyorum

batuhan1905

OpenCart-TR
Google webmaster, giriyorum Böyle Bir Hata Aldım
8062.jpg

Üzerine Tıkladığımda Şöyle Hata Veriyor

Yinelenen video başlıkları belirledik.
Site haritanızda veya özet akışınızda yinelenen video başlıkları olduğunu belirledik. Yinelenen başlıklar kullanıcıların video içeriğini ayırt etmesini zorlaştırır. Başlıkları daha özel yaparak video içeriğini daha iyi yansıtmasını sağlayın.

8076.jpg

SİTEMDE VİDEO YOK VE BUZAMANA KADAR HİÇ BÖYLE BİŞEYLE KARSILASMADIM

Mubarek Razaman Günü Dua Ederim Size

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Sorununuzun Çözümünü :

Hangi Ürünlerde Hata Aldıgınız Sağda Değer Kısmında Başlık Halinde Yazıyor O ürünleri Düzenle deyip Kapalı Konuma Getirerek Yada Aynı Başlıkta Olanlar Düzenleyin Kısacası

Aynı Üründen ve Aynı Ürün içerişğinden 1 den fazla varsa . Hatalı Ürünü Optimize edin .

/index.php?route=feed/google_sitemap ilk olarak söylediklerimi yaptıktan sonra site haritasını tekrar gönderin !!! oyanlandıktab sonra !
/index.php?route=feed/google_base Tekrar Gönder Butonuna Tıklayın !!!

Oyanlandıktan Sonra Tekrar Açabilirsiniz...

batuhan1905

OpenCart-TR
Yaptım diğerlerinide yaptım daha sonra bir baska urun ıcın verdi tum urunleri kapalıda bırakamamki bana bir baska çözüm söylermisin baslıkları aynı olunca bu hatayı veriyormus

Arkadaşlar Lütfen Bilen Birisi Yardım Etsin Lüfen Çok Bunaldım Bu Sorundan

tarikphp

OpenCart-TR
Googlede arat otomatik xml oluşturan siteler göreceksin. O sitelerden birine girip site urlni yaz. Otomatik olarak xml dosyasını oluştur. O dosyayı kendi sitenin içine at. Bu dosya linkini googleye göster. Kesin olarak görür. Kesin çözüm yoluda budur. Saygılar.