Facebook Connect Bağlantı Hatası!!!

mattmedya

OpenCart-TR
Arkadaşlar bu problemle karşılaşan varmı ?

Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxx.com/public_html/catalog/controller/account/fbjsconnect.php on line 38Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxx.com/public_html/index.php:100) in /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxx.com/public_html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxx.com/public_html/index.php:100) in /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxx.com/public_html/system/engine/controller.php on line 29

aynı prıblemle karşılaşıp çözen varsa lütfen yazsın kolay gelsin iyi çalışmalar.

openkurumsal

OpenCart-TR
Tema üzerinde elle bir oynama yaptıysan ondan kaynaklı bu hatayı verir bende aynı hatayı almıştım mail adresimden ulaşabilirsin ayrıntılı destek için hesabınızı kontrol etmem gerekiyor

mattmedya

OpenCart-TR
openkurumsal' Alıntı:
Tema üzerinde elle bir oynama yaptıysan ondan kaynaklı bu hatayı verir bende aynı hatayı almıştım mail adresimden ulaşabilirsin ayrıntılı destek için hesabınızı kontrol etmem gerekiyor

mail adresini pm atarsan ulaşabilirim :D

openkurumsal

OpenCart-TR
mattmedya' Alıntı:
openkurumsal' Alıntı:

mail adresini pm atarsan ulaşabilirim :D

Pm atamıyorum avatarım da mail adresim yazıyor biraz küçük ama idare eder sanırsam: )