Dotster Hosting Open Cart Destekler mi ?

blackdark

OpenCart-TR
Arkadaşlar merhabalar ;

Foruma yeni üyeyim. Bir sorum olucak, http://www.dotster.com/ buradan linux hosting almayı düşünüyorum, hostun özelliklerini resim olarak ekledim..

g1zjw.png

Acaba open cartın gereksinimlerini karşılarmı ?

Bilgisi olan bir arkadaşım yardımcı olursa sevinirim..
Bu zamana kadar hangi hostta sıkıntısız kullanan arkaşlar var ise Open cartı en azından fikir verebilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim..

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Şahsi fikrim işini görecektir. Fiyat uygun ise kaçırma derim fakat her ne olursa olsun TR lokasyonlu bir hosting almanızı tavsiye ederim. www.linesis.com vb. siteler işini görecektir. (Amaç reklam değil bilgilendirmedir.Ayrıca örnek verdiğim hosting şirketi ile hiç bir bağlantım yoktur.)

oxgurunal

OpenCart-TR
Bende tam tersi hiç bir türk hosting firması ile çalışmam.Bugün var yarın yoklar tarzı bir düşüncem var nedeni de geçmişte çalıştığım 5 turk firmasında kaybolan sitelerim ve emeklerim.Ben Hostgatro kullanıyorum bana özelden mesaj atarsan sana fiyat verebilirim.

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Büyük firmalar ile çalışmazsanız ve tek derdiniz fiyatın ucuz olması olursa yaşadığınız sıkıntılar bitmez. Bir firma ile çalışmadan önce Yer Sağlayacı belgesinin kopyasını isteyin. Eğer yok yada onay aşamasında deniyorsa hiç çalışmayın o firmayla zaten. Ama örnektede verdiğim gibi linesis.com , host.net.tr daha.net vb. büyük firmalar ile çalışıldığında sorunsuz bir hizmet aldığınızı göreceksiniz. Hem lokasyon farkı olmaz hemde tamamen Türkçe alt yapının ayrıcalığını yaşarsınız..