Arkadaşlar selam,sitemi tam hazır hale getirdiğim zaman sanal posumu da aktif hale getireceğim. Farklı ödeme seçenekleri olacak.Kredi kartı,havale ve kapıda ödeme şeklinde 3 farklı metod olacak. Kargo kapıda ödeme seçildiği zaman ödeme seçeneğinde kredi kartı ve banka havale seçeneğinin çıkmamasını istiyorum.Ücretsiz kargo seçeneği seçildiği zaman ise kredi kartı yada havale seçeneklerinin aktif olmasını ve kapıda ödeme seçeneğinin pasif olmasını istiyorum. Bununla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim.
Kargo seçenekleri:
- Sabit fiyatlı kargo : 5TL+KDV (Sadece kapıda ödemelerde geçerli)
- Ücretsiz kargo (Kredi kartı yada havale ile ödemelerde geçerli).
Ödeme metodları :
- Havale ile (Ücretsiz kargo seçildiğinde aktif olmalı)
-Kredi kartı ile (Ücretsiz kargo seçildiğinde aktif, sabit fiyatlı kargo seçilince pasif olmalı)
- Kapıda ödeme (Kapıda ödeme seçildiğinde aktif, ücretsiz kargo seçilirse pasif olmalı)
Sitede canlı olarak görmek isteyen arkadaşlar varsa sitem . www.otterbox360.com Tüm ürünlerimiz orjinal olduğundan ve distribütör olmamızdan kaynaklı olarak orjinal bir sitem olmasını istiyorum.
Kargo seçenekleri:
- Sabit fiyatlı kargo : 5TL+KDV (Sadece kapıda ödemelerde geçerli)
- Ücretsiz kargo (Kredi kartı yada havale ile ödemelerde geçerli).
Ödeme metodları :
- Havale ile (Ücretsiz kargo seçildiğinde aktif olmalı)
-Kredi kartı ile (Ücretsiz kargo seçildiğinde aktif, sabit fiyatlı kargo seçilince pasif olmalı)
- Kapıda ödeme (Kapıda ödeme seçildiğinde aktif, ücretsiz kargo seçilirse pasif olmalı)
Sitede canlı olarak görmek isteyen arkadaşlar varsa sitem . www.otterbox360.com Tüm ürünlerimiz orjinal olduğundan ve distribütör olmamızdan kaynaklı olarak orjinal bir sitem olmasını istiyorum.