Bilgi sayfası ve video ekleme

dhymarket

OpenCart-TR
Merhabalar arkadaslar. opencart sistemi ile az önce tanıstım ve siteme son sürümü kurdum. bazı noktalarda basarısız oldum. sizlerden yardım almak istiyorum mümkünse çok sevinirim.

- yeni kategori ekleyerek o kategoriyi yukarıdaki butonlarda göremiyorum. anca mevcut kategori isimlerini düzenlemek zorunda kalıyorum.

- kategori sayfasından haric blog sayfası , iletişim, hakkımızda gibi sayfalar da koymak istiyorum. o tarz bir sayfa ekleme göremedim menülerde.

- ürün resimlerinin yanı sıra ürün videosu eklemek istiyorum. yapılabilir mi acaba

- gerekli dosyaların indirip ana dizine kopyaladım. fakat dil seceneklerinde halen sadece ingilizce gorunuyor ve admin panel ana sayfasında Warning: Install folder still exists and should be deleted for security reasons! bu cıkıyor.

yardım değil de ücretli destek olacak arkadas olursa özelden mesaj atsın lütfen

ilginizden dolayı tekrar tesekkur ederim.

site ismi yazmak serbest mi bilmiyorum ama site henüz boş oldugu icin sorun olmaz sanırım. dhymarket.com

Bostanbilisim sahibi Numan kardesim ile görüstük cumartesi gün. ücretli yardımcı olacak. ücretini gonderdim.çalısmaları beklemekteyim.