Bilgi Alma !!!!

blood3nis

OpenCart-TR
Herkeze merhaba,

Arkadaşlar bankalar tarafından sanalpostlar onaylandı. Test edilmesi gerektiğini söylediler ve birde bankalara uyarlı sanal post olayında yardımcı olacak arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Kullanılan sürüm : 1.4.9.4

İyi Çalışmalar

BanSn

OpenCart-TR
Web sitesi
www.proxima.web.tr
bankalar derken hangi bankalarla anlaştınız?
ücretsiz ve ücretli bir sürü modul dolaşmakta şu an piyasada.
ücretsizlerin işi,nizi göreceğini tahmin ediyorum ama bankalar demişsiniz hangi bankalar bilgilendirirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
ayrıca site adresi nedir?

BanSn

OpenCart-TR
Web sitesi
www.proxima.web.tr
Özel Mesajınızı kontrol ettim. ve bu forumun en önemli kuralını atlamış olduğunuzu gördüm. benim inancım eğer opencart ve opencart-tr ye ait linkleri kaldırabilecek kadar bilgi ve görgü sahibiyseniz kendi sanal posunuzu da yazabilirsiniz. bu sebeple yardım talebinizi ne yazıkki reddetmek zorundayım.
iyi çalışmalar size.

blood3nis

OpenCart-TR
Merhaba;

Onları silmek ile emeğe saygısızlık yaptığımın farkınadayım. O yüzden opencart ve opencart-tr linklerini tekrardan ekledim. Bu belki gene hatamı telafi etmeye bilir ama sizden ricam lütfen yardımcı olunuz.:(

biocyn

OpenCart-TR
Ayyyyy ben de kaldırdım... :p Yok dur ekleyim yardımcı olsunlar,,, sonra yeniden kaldırırım nasılsa. Köprüyü geçtikten sonra hani. Neyse bakalım illaki yardım etçek biri bulunur sana "blood3nis" ancak artık buradan değil ne yazık ki...