bi kaç değişiklik yardım.

mehca

OpenCart-TR
Merhabalar,
Kizilirmaktur. com
adresinde
1 - Rezervasyon butonunun ismini "İncele" butonu olarak değiştirmem gerek, İncele butonu tıklandığı zaman karşımıza otelin içeriği gelmesi lazım. (Not:Otelin kapak resmi tıklandığı zaman otel içeriği geliyor aynı yolu incele butonunada vermeliyim.)

2 - Ürün sepetinize eklendi yazısı gelsin istemiyorum yukarıda sepete atınca hemen logonun altında geliyor menülerin altında.

3 - A.Listeme ekle,Ürün karşılaştır seçenekleri siteden kaldırmak istiyorum.

bu değişiklikleri yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
tema klasörüm içerisinde

ftp de tema içinde sadice template/ var onun içinde common diye klasör var.
onun içindekilerde şöyle ;

cart.tpl
column_left.tpl
column_right.tpl
content_bottom.tpl
content_top.tpl
footer.tpl
header.rar
header.tpl
header.tpl-
header.tpl----*
home.tpl
maintenance.tpl
success.tpl

nerden nasıl yapabilirim ilgili değişikliği teşekkürler kolay gelsin.

Merhabalar,
Yardım eden yokmu forumda?

muzorotti

OpenCart-TR
catalog/language/turkısh/ klasöründen rezarvasyon yazılarını incele yaparak değiştirebilirsin

catalog/view/theme/dark-modern/template/product/category.tpl den kategorideki resime tıkladığında detay sayfasına gitmesi için gerekli değişiklikleri yapabilrsiniz.

catalog/view/theme/dark-modern/template/product/product.tpl den a listeme ekle ürün karşılkaştır kodlarını kaldırabilir veya yine catalog/language/turkısh klasöründen yazıları değiştirebilirsiniz.

ceswan

OpenCart-TR
muzorotti' Alıntı:
catalog/language/turkısh/ klasöründen rezarvasyon yazılarını incele yaparak değiştirebilirsin

catalog/view/theme/dark-modern/template/product/category.tpl den kategorideki resime tıkladığında detay sayfasına gitmesi için gerekli değişiklikleri yapabilrsiniz.

catalog/view/theme/dark-modern/template/product/product.tpl den a listeme ekle ürün karşılkaştır kodlarını kaldırabilir veya yine catalog/language/turkısh klasöründen yazıları değiştirebilirsiniz.

Hocam yukarıda belirtilen sorunun aynısıyla karşı karşıyayım. Template klasörünün içinde sadece common klasörü var ve başka hiç bir dosya yada klasör. Örneğin bende zoom modülü için bi kaç araştırma yapıyordum. Bi kaç çözüm yolu buldum fakat örneğin "product.tpl" dosyasında düzenleme yapmam gerekiyor fakat yapamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinicem.

Saygılarımla..

adsl77

OpenCart-TR
düzenlemeleri default temanın dosyalarında yapın. temanız defaulttan çekiyordur. yedek almayı unutmayın