Arkadaşlar Acil yardım çözemedim bir türlü(veritabanı hatası)

tako00

OpenCart-TR
İyi günler arkadaşlar bugün sabah en son sitemi bir kaç veri ekleyip 5 gibi kapatıp uykuya daldım fakat bugün açıp baktığımda şöyle bir hatayla karşılaşıyorum acaba bu hostingden mı yoksa bendenmi kaynaklanıyor acil yardım
PHP:
Notice: Error: Can't create/write to file '/tmp/#sql_980_0.MYD' (Errcode: 17)
Error No: 1
SELECT * FROM information i LEFT JOIN information_description id ON (i.information_id = id.information_id) LEFT JOIN information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id) WHERE id.language_id = '1' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1' AND i.sort_order <> '-1' ORDER BY i.sort_order, LCASE(id.title) ASC in /home/original/public_html/system/database/mysql.php on line 49
bir tane daha hata vardı ama onu cmd izin ayarlarıyla oynayarak düzelttim acil yardım arkadaşları
www.originalgamekey.com isteyenler burdanda hataya bakabilirler.

attilla

OpenCart-TR
Aşağıdaki linkte karşılaştığın hatanın nedeni ile ilgili verilmekte ve diğer sebepleri yazdım
http://forums.mysql.com/read.php?10,149526

öncelikle cacheleri temizle daha sonra tekrar bir kontrol et düzelmezse
/home/original/public_html/system/library/session.php 11 satırı kontrol et
her hangi bir değişiklik yapılmışmı diye orjinal ile karşılaştır yoksa her hangi bir değişiklik sonra sanal bellek limitini kontrol et
büyük ihtimal siteni hack etmek istemişler

tako00

OpenCart-TR
peki teşekkürler ama ben server sahibi olmadığım cacheleri nasıl temizlicem ayrıca ingilizcem pek yok şu anda siteye ne olduğu anlamış değilim zaten biraz önce
durduk yere public_html dosyası tmp klasörünün içine girdi nasıl olduğunu çözemedim yahu bu kadar kolaymı bir siteyi hacklemek

daha anlaşılır bir dille yazarsanız sevinirim iyi günler. çok teşekkürler.

attilla

OpenCart-TR
Dostum bana ftp bilgilerini gönderirsen gerekli kontrolleri yaparım daha sonra ftp erişim bilgilerini değiştirsin hnusc@mynet.com

tako00' Alıntı:
peki teşekkürler ama ben server sahibi olmadığım cacheleri nasıl temizlicem ayrıca ingilizcem pek yok şu anda siteye ne olduğu anlamış değilim zaten biraz önce
durduk yere public_html dosyası tmp klasörünün içine girdi nasıl olduğunu çözemedim yahu bu kadar kolaymı bir siteyi hacklemek

daha anlaşılır bir dille yazarsanız sevinirim iyi günler. çok teşekkürler.