Arkadas Open Kart Kurmak İstiyorum

by_ganja

OpenCart-TR
Değerli Arkadaslar Open Cartla Bazı arkadaslar harikalar yaratmış ama biz daha kurmasını beceremedik bakmayın bi çok scripti kuruyorum ama opencartta beynim almıyor dolu olduğunsan sanırım bana yardım edecek arkadas var mı kardesim abim birisi bana acil yardım edebilirse sevinirm.

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_d258b4abd5471a7884f46f2f8beb4804, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/askreyon/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/askreyon/public_html/admin/index.php:79) in /home/askreyon/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/askreyon/public_html/admin/index.php:79) in /home/askreyon/public_html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/askreyon/public_html/admin/index.php:79) in /home/askreyon/public_html/system/engine/controller.php on line 29
Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/askreyon/public_html/admin/index.php on line 78

mdogan35

OpenCart-TR
Web sitesi
www.inokleen.com
Arkadaşım merhaba, aldığın hata dosya izinlerini doğru ayarlamadığın için oluyor. Kurulum bilgilerini dikkatlice okursan system/cache, system/error, image, download gibi klasörlerin izinleri CHMOD 777 olmalı bunları düzenlersen sorun kalmayacaktır.

by_ganja

OpenCart-TR
mdogan35' Alıntı:
Arkadaşım merhaba, aldığın hata dosya izinlerini doğru ayarlamadığın için oluyor. Kurulum bilgilerini dikkatlice okursan system/cache, system/error, image, download gibi klasörlerin izinleri CHMOD 777 olmalı bunları düzenlersen sorun kalmayacaktır.

Notice: Error: Could not load model tool/seo_url! in /home/askreyon/public_html/system/engine/loader.php on line 37 bu nedir hocam peki

emrebozok

OpenCart-TR
by_ganja' Alıntı:
mdogan35' Alıntı:

Notice: Error: Could not load model tool/seo_url! in /home/askreyon/public_html/system/engine/loader.php on line 37 bu nedir hocam peki

seo url ile ilgili modül mü yükledin ? yüklediysen 1.5.x için uyumlu olmayabilir.farkında olmadan 1.4.x versiyonları için yüklemiş olabilirsin.hatanın nedeni bu olabilir.tam bilemicem ama