ana sayfadan sepete ekleme fakat farklı bir şekilde

fanty_35

OpenCart-TR
merhaba arkadaşlar bir sitede gördüm ve çok hoşuma gitti , gördüğüm site de opencart alt yapısını kullanıyor , bizde böyle birşey varmı yoksa nasıl yapabiliriz?

anasayfada sepete at dediğimizde sepet bölümünü açmadan, ürün direk uçarak sepete eklense.

şuan bizdeki şekli sepete ekle dediğimizde " index.php?route=checkout/cart" bu sayfayı açıyor ama hiç bu sayfayı açmadan ana sayfada kalarak sepete nasıl ekleyebiliriz ?

örnek site:link

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Değerli kardeşim öncelikle bu site opencart degil...çoğu kimsenin alt yapısı opencart olduğunu idia ettikleri ideasoftun yazılımı aslında alkası yok opencartla.. ama dedigi uygulama her yazılıma uygulanabilir...

meqano

OpenCart-TR
aslında doğru bi konuyad değinmiş. anasayfada sepete ekle dediğimizde direk ürünün sayfasını acıyor ordan sepete ekleniyo. ürünün sayfasını açmadan sepete ekleme seçeneği yokmu acaba ?

fanty_35

OpenCart-TR
hıms... ben o.c alt yapısını kullandığını biliyordum hatta burada da öyle okuyunca böyle yazdım : http://forum.opencart-tr.com/thread-3727-post-18344.html#pid18344

bu modülü yapabilirsek çok güzel olacak , yapabilen arkadaşlar yapabilirseniz valla çok memnun kalacağız.

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum özellikle opencarttan anlayan arkadaşlardan ...