Admin panelinde Sterlin ana sayfa TL göstermek.

ingiltere

OpenCart-TR
Web sitesi
www.playstation3oyunlar.com
Merhaba Arkadaşlar,

Admin panelinde fiyatları girerken sterlin olarak girmek istiyorum fakat ana sayfa TL görülmesini istiyorum. böylece Sterlin olarak girdim deyer kur farkıyla carpılıp TL olarak gözüksün istiyorum. Bunu nasıl gercekleştirebilirim.

Teşekkürler

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba.. fiyatlarınızı giereken sitenizin para birimi ayarını sterlin yapın fiyat girme işleiniz bittikten sonra para birimi ayarını Tl yapın...o kadar...

ingiltere

OpenCart-TR
Web sitesi
Teşekkürler fakat ben sterlin fiyatı girdikten sonra kur farkından fiyat değişecekmi. Örnek olarak bu hafta sterlim olarak girdim 10 Sterlin 28.71 TL bir hafta sonra 10 sterlin 30.00 TL olursa sitededde fiyatlar otomatik değişecekmi değişmez ise değişebilmesi için ne yapmamız gerek. Çok teşekkür ediyorum tekrar zaman ayırdınız için.

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
ingiltere' Alıntı:
Teşekkürler fakat ben sterlin fiyatı girdikten sonra kur farkından fiyat değişecekmi. Örnek olarak bu hafta sterlim olarak girdim 10 Sterlin 28.71 TL bir hafta sonra 10 sterlin 30.00 TL olursa sitededde fiyatlar otomatik değişecekmi değişmez ise değişebilmesi için ne yapmamız gerek. Çok teşekkür ediyorum tekrar zaman ayırdınız için.
Sterlini para birimi olarak eklerseniz ve admin genel ayarlar gölümünden de döviz kur güncellemeyi evet yaparsanız tabiki günceller..

ingiltere

OpenCart-TR
Web sitesi
Yapıyorum fakat Mağaza para birimi sterlin olarak çıkıyor nasıl nereden değiştirebilirim mağaza para birimi varsayılan çıksın TL fakat admin panelinde Sterlin kalsın varsayılan dil... Teşekkürler tekrar cevap verdiğiniz icin... :)

yaptım galiba şimdilik çalışıyor ters mantık girdim kurları 1 Sterlin 2.91TL dedim admin panelinde sterlin bazında giriyorum ürünleri fakat türk parası varsayılan.

şimdilik çalışıyor bekleyim gorece günceleyecekmi fiyatlari.

teşekkür etim zaman ayırdın için tekrar....